Zabeel House Al Seef 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Zabeel House Al Seef 4*

Moderne hotell med alle ønskelige bekvemmeligheter, midt på Dubai Creek hvor det er et stort antall restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.

Hotellet
Zabeel House er perfekt dekorert med elegant tilbehør og ligger i det mest kulturelle livlige området i Dubai - ved Dubai Creek. Hotellet har gratis WiFi, spennende spisesteder, og en moderne og detaljrik innredning. Her får du mest mulig ut av oppholdet, med kort vei til de viktigste attraksjonene. Ta deg tid til en treningsøkt på det velutstyrte treningssenteret og en energigivende massasje på hotellets velværesenter. Ved hotellets evighetsbasseng på taket kan man sole seg og nyte modrene servering, til utsikten over Dubai. 

Rommene
Hotellet har 200 rom og suiter med klimaanlegg, med den nyeste teknologien. Rommene er utstyrt med Wi-Fi, smart-TV med satellittkanaler, skrivebord og en Nespresso-maskin. De elegante badene har dusj, badekar og gratis økologiske toalettsaker.

Restauranter
Enten det er en middag under stjernene med utsikt over Dubai Creek eller en natt ute med venner ved takbassenget, tilbyr hotellet noe for enhver smak. På Chapters kan du nyte en god te eller kaffe og spise snacks. På Nyon kan du unne deg en virkelig internasjonal delikatesse fra frokostbuffeen, og om kvelden blir du fraktet til Alpene, med regionale smaker fra Frankrike, Belgia, Sveits og Tyskland. Skafos ligger på Dubai Creek og er stedet å slappe av og nyte tradisjonell gresk, italiensk og spansk mat. Salongen Sol Sky Bar ved bassenget  tilbyr en meny med fokus på sunnhet og velvære.

Beliggenhet
Zabeel House Al Seef ligger med Dubai Creek, hvor det er et stort antall restauranter og butikker. Mall of Emirates og Burj Al Arab Jumeirah ligger 20 km fra hotellet, og Burj Khalifa, Dubai Mall og fontenene ligger 10 km unna. 

Kart