Wyndham Dubai Marina 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Wyndham Dubai Marina 4*

Nytt, moderne hotell med utmerket beliggenhet ved Dubai Marina, og med gangavstand til strand. Hotellet har utendørsbasseng, og moderne innredede rom med gratis WiFi.
 
Hotellet
Det moderne hotellet Wyndham Dubai Marina er det perfekte valg for en eksklusiv Dubai-ferie, hvor man har enkel tilgang til det meste. I umiddelbar nærhet er et rikt utvalg av kafeer, restauranter og utikker. Hotellet ble innviet i begynnelsen av 2016, og tilbyr treningsstudio, spa med badstue og dampbad, og utendørs takbasseng med bassengbar. Hotellet har flott utsikt over Den Arabiske Gulf og Dubai Marina. Wyndham Dubai Marina har souvernirbutikk og tilbyr valutaveksling, og gratis Wi-Fi over hele hotellområdet. 
 
Rommene 
De 486 rommene på Wyndham Dubai Marina har aircondition, sittehjørne, 40" flatskjerm-TV, minibar, skrivebord, safe og eget bad med dusj, badekar, kostnadsfrie badeprodukter. I tillegg har rommene gratis WiFi, og kaffe og te-fasiliteter. Standard romkategori er Superior room, med maks kapasitet for 2 voksne. Mulighet for oppgraderig til Grand room for 2 voksne + 1 barn.
 
Restauranter
Hotellet har to restauranter, to barer og en kafé. I Range kan man slappe av i baren eller bestille grillretter, og restauranten Essence holder åpent hele dagen. Forfriskende drikke kan bestilles på Cafe Azur, som ligger i lobbyen. Hotellet tilbyr 24 timers romservice.
 
Beligenhet
Wyndham Dubai Marina har utmerket beliggenhet, rett ved Dubai Marina. Fra hotellet er det få minutter å gå til den åpne stranden Jumeirah Beach Park. Nærmeste trikkeholdeplass og JLT-metrostasjon ligger bare en 10-minutters spasertur unna, og tilbyr forbindelser til kjøpesentrene og de kjente attraksjonene i Dubai. 
Avstander: Emirates Golf Club - 7.4 km. The Palm Jumeirah - 11 km, Burj Al Arab - 14 km. Ski Dubai - 15 km. Burj Khalifa Tower - 17 km. Mall of the Emirates - 15 km, Wild Wadi Waterpark - 14 km, JLT Metro Stasjon - 1.2 km, promenaden The Walk på JBR - 1 km, Marina Mall - 2 km.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai