Vuni Palace 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Vuni Palace 4*

Strandhotell med godt utvalg av serveringssteder, tre svømmebassenger, spa og gratis WiFi. Hotellet ligger rett ved stranden i Kyrenia, bare 1 km fra bysentrum.

Hotellet
Vuni Palace ligger vakkert til ved havet i Kyrenia, og har en egen strand med solsenger og muligheter for vannsport. Hotellet har tre svømmebasseng; et hovedbasseng, et innendørsbasseng og et barnebasseng. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til sentrum. Hotellets serveringstilbud omfatter fire restauranter og flere barer. Vuni Palace er et fint familiehotell med bordtennis, minigolf, spa med tyrkisk bad og sauna, samt lekerom for barn, kasino og gratis WiFi.

Rommene
Hotellet har 176 rom, og alle har balkong og gratis WiFi. Standardrommene ligger i hovedbygningen og er 22 m2. Rommene er utstyrt med minibar, flatskjerm TV, safe, skrivebord, og bad med hårføner. Romservice er tilgjengelig hele døgnet.

Restauranter
I hotellets hovedrestaurant tilbys tyrkiske og internasjonale retter i form av buffet til frokost, lunsj og middag. Vogue Lounge Restaurant er en litt mindre buffetrestaurant hvor det i tillegg tilbys á la carte menyer. På Mirror Restaurant kan man reservere plass for en spesiell middag servert fra det europeiske kjøkken. Teras Restaurant ligger rett ved havet og har nydelig utsikt. Her servers frokostbuffet, og middag med tradisjonell tyrkisk musikk på ettermiddagen. I tillegg har hotellet en lobbybar, en irsk bar, bassengbar, terrassebar og snackbar.

Beliggenhet
Hotellet ligger rett ved havet i Kyrenia, bare 1 km fra bysentrum med den koselige havnen med butikker, livlige restauranter og barer. Det tar 30 minutter å kjøre til hotellet fra Ercan flyplass og 1,5 time fra Larnaca flyplass.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart