Voco Dubai an IHG hotel 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Voco Dubai an IHG hotel 5*

Moderne hotell på 51 etasjer, med stilfulle, velutstyrte rom med store vinduer og rask WiFi. Hotellet har flere internasjonale restauranter, fancy barer, gym, spa, samt et lekkert basseng med panoramautsikt over Jumeirah-stranden, som ligger 5 minutters kjøring fra hotellet.

Hotellet
Det 51-etasjers hotellet Voco Dubai Hotel ligger strategisk til på Sheikh Zayed-veien, med kort avstand til de viktigste besøksstedene i Dubai. Dette moderne 5-stjernershotellet tilbyr et bra utvalg av spennende serveringsteder, og et innbydende utendørsbasseng med bassengbar og fortryllende utsikt over Jumeirah-stranden. Hotellet har et velutstyrt helsestudio med personlige trenere og et luksuriøst spa med badstue og jacuzzi. Det er også en barneklubb på hotellet. 

Rommene
Hotellets 471 moderne rom og suiter har store vinduer med fin byutsikt. Inngangspartiet er i marmor og innredningen er fargerik og stilfull. Rommene har gratis, rask WiFi, LCD-TV med flatskjerm, minibar, te-og kaffefasiliteter, samt et romslig bad med luksuriøse fasiliteter, morgenkåpe og slippers. Standardrommene er 41m2, har byutsikt og ligger i 36. - 41. etasje. Maks 2 voksne og 1 barn per rom. 

Restauranter
Voco Dubai Hotel Dubai har flere internasjonale restauranter som tilbyr et utvalg av retter fra alle verdenshjørner, og etter måltidet kan man slappe av med et glass i en av barene. På Origami Cafe serveres tradisjonelle, franske hjemmelagede retter og utsøkte viner. Celsius serverer internasjonal, stilfull buffet til frokost, lunsj og middag. Tresind tar deg med på en gastronomisk reise til India. Ahlan lar deg nyte autentisk libanesisk mat og live underholdning med magedans. Bar 51 ligger i 51. etasje og har flott utsikt over Dubai, og en varm atmosfære. I lobbybaren serveres kaffe og te, og ved bassenget serveres drinker hele dagen. På Corner Cafe kan man nyte kaffe, ferske kaker, smørbrød og salater. Hotellet har også en fancy nattklubb.

Beliggenhet
Voco Dubai Hotel ligger på Sheikh Zayed Road med gangavstand til buss, metro og kjøpesentre. Dubai Mall og Jumeirah-stranden ligger bare en 5-minutters kjøretur unna. 

Kart