Velassaru Maldives 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Velassaru Maldives 5*

Luksuriøst drømmehotell på paradisøy i Det indiske hav. Hotelløyen er omgitt av pudderhvite sandstrender, og utover venter turkise laguner og gode snorkle- og dykkemuligheter. Hotellet er av meget god standard og tilbyr fem restauranter, to barer, tennisbane, gym, svømmebasseng og eksklusive og romslige boenheter.

Hotellet
Paradisøyen Velassaru Maldives tilbyr luksuriøse boenheter ved stranden og over vannet, med nydelig havutsikt. I tillegg til å nyte øyens turkise laguner, hvite sandstrender og avslappende tilværelse, kan man bli med på en rekke vann- og ekstremsportaktiviteter, fisketur, båtturer ved solnedgang og yogatimer. Via hotellets dykkesenter tilbys PADI dykkerkurs både for voksne og barn, og rundt øyen ligger mer enn 60 fantastiske dykkesteder. Det er gratis guidede snorklingsturer til hotellets housereef to ganger i uken. I hotellets spa kan man bestille seg avslappende spabehandlinger i paviljonger over vannet. Hotellet har treningssenter, tennisbane og et vakkert evighetsbasseng med utsikt over stranden og havet. 

Boenhetene
Bungalowene og villaene på Velassaru byr på en tropisk atmosfære med tretak og tregulv, klimaanlegg og takvifte. Boenhetene er stilfullt og minimalistisk innredet med friske farger. Alle rommene har minibar, safe, flatskjerm-TV, internasjonale kanaler og DVD-spiller. Noen av rommene har Nespresso kaffemaskin og vinkjøler. Boenhetene har også gratis WiFi og eget bad med hårføner, badeprodukter og tøfler. Deluxe bungalow er 70m2 og ligger i en hage omgitt av tropiske planter, noen få meter fra stranden. På baksiden er det utendørs bad med dusj, og på forsiden er det terrasse med solstoler. Det finnes flere romkategorier tilgjengelig.

Restauranter
På dette paradishotellet er det fem internasjonale restauranter og to stilfulle barer. Blant det brede utvalget av spesialiteter tilbys blant annet fersk moderne sjømat, japansk mat på påler over lagunen, internasjonale retter og grillede pan-indiske alternativer. Hotellet har to fancy strandbarer som byr på cocktailer og vin, med nydelig havutsikt. Servering i villaen eller på en privat øy kan også arrangeres.

Beliggenhet
Velassaru Maldives ligger på South Male atoll, en 25-minutters hurtigbåttur fra Malé internasjonale lufthavn.