Velana Beach 4 * (Hotellstandard: 4 stjerner)

Velana Beach 4 *

Dette moderne boutique-hotellet på stranden byr på elegante rom og luksus for en rimelig penge. Man kan bli med på ulike utflukter, snorke, dykke og utforske øyen på sykkel. Det er gratis WiFi på hotellet.

Hotellet
Elegant hotell i boutique-stil på øyen Maafushi, som ligger rundt 40 minutter med hurtigbåt fra Male internasjonale lufthavn. Hotellet ligger på stranden, hvor det er gode muligheter for å snorkle og stå på seilbrett. Via hotellet kan man bli med på spennende utflukter som fisketur, besøke lokale øyer, shopping, vannsport, eller låne sykler. 

Restauranter
Hotellet har en internasjonal restaurant med et variert serveringstilbud, samt en kafé med lett servering og en terrassebar med utsikt over havet. 

Boenhetene
Alle rommene på hotellet er stilfullt innredet i lyse farger, og har klimaanlegg, gratis WiFi, minibar, kaffe-og te-fasiliteter samt flatskjerm-TV med satellittkanaler. Noen av boenhetene har også et sittehjørne og skrivebord. Deluxe rommene er 23 m2 og rommer maks 2 personer, super deluxe rom er 25 m2 og rommer 3 personer, superior with balcony er 27 m2, har balkong og rommer maks 3 personer, mens premier with balcony er 30 m2, har balkong og rommer 3 personer.

Beliggenhet
Hotellet ligger på øyen Maafushi, som er en del av South Male atoll, og har rundt 3000 innbyggere. Øyen er 1.275 km bred og 0.260 km lang, omgitt av Det indiske hav. Malé Internasjonale flyplass ligger en 35-minutters hurtigbåttur unna, mens Male City kan nås med en 40-minutters båttur.

Kart