Time Oak Hotel & Suites 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Time Oak Hotel & Suites 4*

Moderne og barnevennlig 4-stjernershotell i Dubai, med et godt utvalg av fasiliteter.

Hotellet
Time Oak Hotel & Suites er et utmerket valg for en komfortabel ferie, sentralt i Dubai. Hotellet har restaurant, kafeer og utendørs temperaturstyrt takbasseng. Det døgnåpne treningsstudioet Powerzone har toppmoderne apparater for kondisjonstrening. Oak Hotel har også spa, damprom og boblebad hvor man kan slappe av etter treningsøkten. For barnefamilier er hotellet et utmerket valg, med barneklubb, barnebasseng og lekeplass. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til og fra strand, samt gratis privat parkering.
 
Rommene
Hotellet tilbyr 195 smakfullt innredede rom, og suiter med et- to- eller tre soverom. De lyse og luftige rommene og suitene er innredet i varme farger, og store vinduer, komfortable senger, arbeidsbord, satellitt-TV, kaffe- tekoker og høyhastighets internett. Deluxe rommene er 40 m2, og suitenes størrelse er fra 81m2 opp til 160m2. Hotellet tilbyr 24 timers in room dining.
 
Restauranter
Hotellet har tre spisesteder i tillegg til 24 timers in Room Dining. Døgnåpne Petals Restaurant serverer varm buffé med middelhavsretter og mat fra Midtøsten til frokost, lunsj og middag, samt et stort utvalg av desserter. Ved bassenget serveres friske juicer, eksotiske cocktailer og småretter. På Vanilla Lounge kan man slappe av med nydelig kaffe, te, fristende kaker og snacks. 
 
Beliggenhet
Dette moderne 4-stjernershotellet ligger i Dubais Al Barsha-område. Internet City metrostasjon ligger en kort spasertur fra hotellet. En 10-minutters kjøretur unna hotellet ligger Mall of Emirates, og 15 minutter unna ligger Ibn Battuta Mall. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 11 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.