Tilal Liwa Hotel - Madinat Zayed 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Tilal Liwa Hotel - Madinat Zayed 4*

Hotellet er en fredfull oase i ørkenen, med innbydende svømmebasseng, restauranter, gym og delikate rom. Opplev en unik stemning, og følelsen av å være med på et ekte ørkeneventyr!

Hotellet
Tilal Liwa Hotel er som en oase midt i ørkenen, omgitt av uberørt ørkenlandskap og sanddyner. Etter rundt 1,5 times kjøring fra Abu Dhabi ankommer man dette unike 4-stjerners hotellet, som har alt man trenger for en uforglemmelig ferie. Hotellet har spennende serveringssteder, et velutstyrt gym, steamrom, sauna, og et godt tilbud av massasjebehandlinger. Fra hotellets solterrasse og det innbydende evighetsbassenget er det panoramautsikt over Rub al Khali-økenen. 

Rommene
Hotellet har moderne arabisk-inspirerte rom med gulv-til-tak vinduer med utsikt over ørkenen. De minste rommene er 32 kvm og har gratis WiFi, LCD-TV med satellittkanaler, kjøleskap, minibar, kaffe- og te-fasiliteter, safe, A/C, bord med stoler og et skrivebord. De private badene er romslige, og har regndusj, badekar, badekåpe og toalettartikler. Rommene er røkfrie. Maks 2 voksne + 2 barn per rom. 

Restauranter
På ørkenhotellets restaurant Al Liwan ved bassenget, kan man i en avslappet atmosfære nyte nydelige matretter. Restauranten Al Badiya har et åpent kjøkken, og tilbyr moderne og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag. Stemningsfulle Layali bar byr på en intim atmosfære, og serverer drikke og snacks/småretter. På fredager serveres det brunsj.

Beliggenhet
Tilal Liwa Hotel er ideelt beliggende i utkanten av Rub Al Khali, ved Camel Race Track, rundt 20 km fra Madinat Zayed, og ca 1,5 times kjøring fra Abu Dhabi.