The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel 4*

Stilfult og nytt velværeresort på The Palm Jumeirah, med direkte strandtilgang og utendørsbassenger. Hotellet har et godt utvalg av fasiliteter, og moderne restauranter som tilbyr sunne og eksklusive retter.

Hotellet
The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel ligger på stranden, på bredden av den østlige halvmånen av Palm Jumeirah. Ved stranden er det mulighet for vannsport, og hotellet har flere basseng, og en barneklubb. Filosofien om velvære og personlig forandring av kropp, sinn og sjel går igjen over hele hotellet, med Rayya Wellness Center i sentrum. Rayya Wellness Center er inspirert av et holistisk velværekonsept. Senterets livsstilskonsulenter og ernærings-coacher er tilstede for å bidra til personlig forandring av kropp og sinn. Hotellet tilbyr gratis busstransport til Mall of the Emirates til faste tider hver dag.

Rommene
Hotellet tilbyr 255 romslige rom og suiter, alle med nøye utvalgte elementer designet for å fremme ro og komfort, som naturlig tre og stein. Rommene har balkong med fantastisk panoramautsikt over havet, Burj Al Arab og Palm Jumeirah. Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV, gratis te- og kaffekoker, minibar med sunne produkter, økologiske badeprodukter, bevegelsesaktivert nattlys og Bluetooth-aktivert TV med flere skjermer. Classic rommene er 35m2 og har gulv til tak vinduer, gratis WiFi, samt stilfulle bad med separat badekar og dusj. Maks 3 voksne per rom.

Restauranter
Hotellet har fire ulike restauranter som serverer internasjonale retter og sunn mat fra åpent kjøkken og grillstasjoner. The Social Kitchen serverer mat fra Midtøsten, og spesialiserer seg på slow-cooking. Pool Bar og Cabanas tilbyr ferskpresset juice, sunne mocktails og smoothies.

Beliggenhet
Dubai Marina ligger en 10-minutters kjøretur fra hotellet, og Burj Khalifa og Dubai Mall ligger 20 minutter unna med bil. Nærmeste flyplass er Dubai internasjonale lufthavn, 25 km fra The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel.