The Galleria Residence Hyatt Regency 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

The Galleria Residence Hyatt Regency 4*

Et perfekt leilighetshotell for deg som vil føle deg hjemme i Dubai. God beliggenhet. 

Hotellet
The Galleria Residence Hyatt Regency er et eldre men koselig leilighetshotell i Dubai, hvor du får større plass enn på et vanlig hotellrom. Dette barnevennlige leilighetshotellet ligger i samme kompleks som hotellet Hyatt Regency, og er tilknyttet et lite shoppingsenter som har skøytebane, butikker og apotek. Senteret har også en rimelig dagligvarebutikk med et godt utvalg, så man kan tilbrede det man ønsker i sitt velutstyrte kjøkken i leiligheten. Velg hotellopphold med eller uten frokost.
Hotellet har restauranter, nattklubb, lekeplass, fint bassengområde, et spa-senter med varierte behandlingstilbud, barnevakt, grillområde, og eksklusiv lounge. Leilighetshotellet har sin egen resepsjon, og i hovedresepsjonen er det gratis WiFi. Et besøk i den roterende restauranten El Dawaar er en unik opplevelse. Her har du panoramautsikt fra taket av hotellet, mens du nyter internasjonal lekker buffé.

Leilighetene
Føl deg hjemme i hotellets romslige leiligheter, med utsikt både mot The Creek (viken) og byen, fra store panoramavinduer. Hotellet tilbyr leiligheter med opp til tre soverom, slik at leiligheten rommer alle reisende som vil bo sammen. Leilighetene har velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk ovn, kjøleskap og fryser, mikrobølgeovn, ovn og grill, kjeler, kjøkkenutstyr, kopper, glass, asjetter toastjern og vannkoker. Leilighetene har i tillegg to telefonlinjer, TV med internasjonale kanaler, vaskeri- og renseritjenester, temperaturkontroll, strykebrett og strykejern. Mulighet for WiFi mot betaling (velg en leilighet i hotellets nedre etasjer for bedre forbindelse). Ikke balkong. Tillegg for ekstraseng. 

Strand
Det går regelmessig skyttelbuss fra hotellet til Mamzar Beach. 

Beliggenhet 
Leilighetshotellet ligger et steinkast fra metrostasjonen, midt Deira-området i Dubai, kun en kort taxitur unna Deira City Centre. Kort avstand til gull- og krydder-souken i Deira. Utenfor hotellets hovedresepsjon står det alltid taxier som kan kjøre deg rundt for en billig penge.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.