The Arkin Colony Hotel 4* (m. frokost) (Hotellstandard: 4 stjerner)

The Arkin Colony Hotel 4* (m. frokost)

Sentralt hotell midt i Kyrenia, ikke langt unna den berømte havnen med livlige restauranter, barer og kafeer. Hotellet tilbyr elegante rom, utendørsbasseng på taket med flott utsikt over Kyrenia, to restauranter og to barer. Om sommeren går det gratis skyttelbuss til nærmeste strand som ligger 15 minutter unna.

Hotellet
The Arkin Colony Hotel ligger sentralt i Kyrenia, mellom de mektige fjellene og Middelhavet. Hotellet er en arkitektonisk blanding av kolonistil fra øyens tidligere historie, med preg av storhetstiden i den ottomanske perioden. Av fasiliteter finnes det to restauranter og to barer, fullt utstyrt gym, gode spafasiliteter med steamrom, sauna og solarium. Om sommeren går det gratis transport til strand fra hotellet. Det tilbys gratis WiFi på hotellets fellesområder.

Rommene
Hotellet har 94 rom og suiter, og alle er meget moderne innredet med lune farger, stilfullt design med stemningsbelysning. Rommene har safe, minibar, gratis WiFi og elegante bad med hårføner, dusj og badekar.  

Restauranter
Hotellet har to restauranter og to barer, samt casino. Heritage Lounge er det perfekte stedet for kaffe, te, en drink fra baren, samt snacks og kaker. Premier Restaurant tilbyr buffet og en variert á la carte meny til frokost, lunsj og middag. Fra Misty Fish restaurant er det panoramautsikt over Kyrenia, og her serveres lekre retter fra havet. På sommeren serveres lunsj og middag på den åpne takterrassen på Vista Terrace og Misty Bar. 
 
Beliggenhet
The Arkin Colony ligger i vakre Kyrenia, like ved den koselige havnen med butikker og livlige restauranter. Hotellet ligger minst 1 time og 15 minutter fra Larnaca flyplass og 40 minutter fra Ercan flyplass. Nærmeste strand ligger en 15 minutters kjøretur unna, og om sommeren går det gratis transport til stranden fra hotellet.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart