Swiss Inn Resort 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Swiss Inn Resort 4*

Koselig hotell rett på stranden i Dahab, med svømmebasseng, gym og rom med balkong eller uteplass. På hotellets strand er det gode muligheter for vindsurfing, dykking og vannsport.

Hotellet
Swiss Inn Resort Dahab ligger rett ved en fantastisk privat strand ved Rødehavskysten, med et bredt utvalg av vannsport som inkluderer surfing, snorkling, kajakker og vannski. Gjestene kan bli med på unike dykkereventyr på hotellets PADI-sertifiserte dykkesenter, trene på treningsstudioet, eller slappe av med en beroligende massasje på spaet. Hotellet tilbyr utendørsbassenger med barneseksjon, fire spisesteder og barneklubb. På hotellets internasjonale vindsurfingsenter tilbys det nyeste RRD-utstyret og profesjonelle instruktører. Swiss Inn Resort tilbyr transport til Dahab sentrum, så man kan utforske denne sjarmerende byen.

Rommene
De lyse og luftige rommene og suitene på Swiss Inn Resort Dahab har privat balkong og en romslig sittegruppe med satellitt-TV. Noen av rommene har utsikt over sjøen eller hageanlegg. 

Restauranter
Internasjonale buffeer serveres på El Khaima Restaurant, stemningsfull servering ved bassenget tilbys på restauranten Zeytoun, og en romantisk middag på stranden i en avslappende atmosfære kan arrangeres på Beach Bar.

Beliggenhet
Swiss Inn Resort ligger på en bred sandstrand i Dahabs lagune i området Masbat. Dahab sentrum ligger 3 km unna, og fra hotellet går det buss til sentrum. 
Dahab er kjent som et paradis for brettseilere og dykkere, men er i tillegg et ideelt feriemål for barnefamilier.

Kart