Suite Novotel Mall of the Emirates 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Suite Novotel Mall of the Emirates 4*

Moderne hotell i Dubai, med topp beliggenhet, 5 minutters gange fra Mall of the Emirates, og kun 500 meter fra metrostasjonen. Et perfekt utgangspunkt for å oppdage Dubai. 

Hotellet
Suite Novotel Mall of the Emirates er et fint og familievennlig hotell i Dubai. Hotellet har temperaturstyrt basseng, eget barnebasseng, solterrasse, poolbar, treningsrom (mot betaling), en restaurant, en bar og en kafé. Et utmerket trendy hotell hvor man bor bra, og samtidig nære det viktigste i Dubai. Internettilkobling på gjesterommene, og gratis WiFi i hotellets fellesområder.

Rommene
Hotellet ble bygget i 2009 og består av seks etasjer og 180 rom. Suitene er 31 m² og rommer opp til 2 voksne og 1 barn. Alle suiter har fin innredning, med vegg-til-vegg-teppe, stor dobbeltseng med bomullssengetøy og dundyner, sjeselong som kan benyttes som ekstraseng, TV med internasjonale kanaler, minibar, vannkoker, hårføner, separat dusj, badekar og wc. Mulig å oppgradere til familiesuiter som er 48 m² med plass til 3 voksne og 2 barn. Disse har i tillegg et ekstra toalett og to ekstra senger. Rom for røykere / ikke-røykere. Rommene har ikke balkong. Internettilkobling mot betaling.

Strand
Det går gratis skyttelbuss til Jumeirah Beach Park daglig, så det meste skal være på plass for en perfekt Dubai-ferie.  

Beliggenhet
Beliggenheten gjør dette hotellet spesielt ettertraktat, siden man bor nær det meste- til og med stranden. Kun fem minutters gange fra hotellet ligger Mall of The Emirates med Ski Dubai, som er en av hovedattraksjonene i Dubai. Metro er kun 500 meter unna. Dessuten ligger den herlige Madinat Jumeirah kun 3 km unna, hvor man kan tilbringe en uforglemmelig kveld i nydelige arabiske omgivelser med et stort utvalg av restauranter og barer.

Pris inkluderer:
- Fly tur-retur
- Hotell med frokost
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Ahlan VIP service ved ankomst på flyplassen i Dubai
- Flyskatter og avgifter

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.