Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 5*

Luksushotell på den kunstige øyen The Palm Jumeirah, med en avslappende og harmonisk atmosfære. Hotellet har en lekker sandstrand, saltvannsbasseng, tennisbaner, eksklusie restauranter og gratis WiFi. 

Hotellet
Luksushotellet Sofitel The Palm Resort & Spa 5*, ligger på den ikoniske øyen The Palm, og er en egen verden for seg selv. Hotellet har en lekker sandstrand, seks bassenger, barnebasseng med vannfall, tennisbaner, barneklubb, båtbrygge, treningssenter med toppmoderne treningsapparater og spa med franske skjønnhetsbehandlinger, saltvannsbasseng og badstue. I tillegg har hotellet åtte restauranter, syv barer og en nattklubb. På dette hotellet føler du virkelig at du bor på en eksotisk øy, i en harmonisk, avslappende atmosfære, der du er omgitt av vanndekorasjoner, planter, og levende kunst. Hotellet er laget I polynesisk stil, med polynesiske planter, symboler og materialer. Veggene i hotellets lobby er laget som vertikale hager med tropiske planter.
 
Gjesterom og leiligheter
Hotellet er perfekt for par og familier, som kan velge mellom eksklusive gjesterom, leiligheter, suiter eller privat villa. Hotellets Luxury Sea View Rooms er 44m2, med privat balkong og havutsikt. Gjesterommene har sofa, bad med åpning til soverommet, badekar, separat regndusj, og separat WC med bidet. Innredningen er i polynesisk stil, med naturlige materialer som tre, marmor og lær.  Alle rom har hårføner, strykejern, 40” LCD TV, telefon, Bose lydanlegg, skrivebord, minibar, kaffe- og te-fasiliteter, og gratis Internett og WiFi.
 
Strand 
Hotellet har egen lekker sandstrand på 500 meter, med solsenger og parasoller.
Her kan du få servert forfriskende drinker og snacks fra snacks fra Maui Beach Restaurant uten å måtte forlate solsengen. Ønsker du spenning og aktiviteter kan hotellets aktivitetssenter by på vannsport, og båtturer fra hotellets private brygge.
 
Beliggenhet
Sofitel Dubai The Palm ligger på den menneskeskapte øyen The Palm Jumeirah, en 30-minutters kjøretur fra Dubai flyplass. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til blant annet The Dubai Mall.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart