Sheraton Mall of The Emirates 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sheraton Mall of The Emirates 5*

Moderne 5-stjernershotell tilknyttet det store kjøpesenteret Mall of Emirates.

Hotellet
Det moderne 5-stjernershotellet, Sheraton Mall of Emirates ligger i direkte tilknytning til det berømte kjøpesenteret Mall of Emirates hvor man blant annet kan stå på ski. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til strand, gratis Wi-Fi overalt, spa, velutstyrt treningssenter og ikke minst et utendørsbasseng på taket med flott utsikt over byen.

Rommene
Classic room er hotellets standardrom, og er 35m2. Rommene har fin utsikt over byen, gratis WiFi, te- og kaffefasiliteter, safe, minibar og flatskjerm TV. Det lekre badet har badekar og gratis badeprodukter.

Restauranter
Blant hotellets eksklusive serveringssteder er den tyrkiske restauranten Besh i 5. etg, hvor man kan nyte tradisjonelle tyrkiske retter. Sanabel byr på en klassisk arabisk atmosfære, og internasjonale buffeer med middelhavspreg. Link @ Sheraton Café byr på et utvalg av hjemmelagede delikatesser og gourmet sandwicher. Du kan også slappe av på den store terrassen til Vantage med flott utsikt over byen, hvor det serveres drikke og tapas.

Beliggenhet
Madinat Jumeirah og de romantiske kanalene ligger 4 km fra hotellet, og ELS golfklubb ligger 7 km unna. Fra hotellet tar kun 10 minutter å kjøre til The Beach Mall og Dubai Marina. Dubai Internasjonale flyplass ligger 27 km fra hotellet. Det er kort vei til nærmeste metrostasjon som er tilknyttet Mall of The Emirates.

Kart