Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5*

Familievennlig 5-stjerners hotell rett ved stranden. Like ved hotellet ligger gågaten ”The Walk” med butikker og stemningsfulle restauranter og kafeer med uteservering.

Hotellet
Vakkert og moderne strandparadis omringet av flotte hager med palmer. Foran hotellet ligger en solterrasse med solsenger og basseng med nedsenket bar. Det går en smal sti fra solterrassen gjennom hagen og ned til sandstranden, hvor det tilbys strandaktiviteter. Hotellet har barneklubb, et treningssenter, badstue, squashbaner og spa med en rekke velvære- og skjønnhetsbehandlinger. Det er kostnadsfri WiFi i lobbyen og kafé Link@Sheraton. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til ulike shoppingsentre hver dag.

Rommene
Hotellet har 256 rom og suiter, og standard-rommene er 34-36 m2. Alle rommene på Sheraton Jumeirah Beach Resort har satellitt-TV, minibar og kaffe- og tekoker. Wifi mot kostnad. Rommene har utsikt over den kjente handlegaten The Walk eller havet. Romservice kan bestilles hele døgnet.

Restauranter
Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyr ni restauranter og barer. På dette hotellet kan du nyte internasjonale buffeer, besøke spesialiserte italienske og kinesiske restauranter, slappe av i en av de beste utendørsbarene i Dubai, ta noen drinker i puben eller ved bassenget. Test ut libanesisk mat og shisha (vannpipe), eller besøk Link@Sheraton Café.

Beliggenhet
Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på en privat, hvit sandstrand i Dubai Marina, helt i begynnelsen av The Walk. The Walk er en en 1.7 km lang stemningsfull promenade med designbutikker, og kafeer og restauranter med uteservering. Dette hotellet ligger 2 km fra Emirates golfklubb og badelandet Wild Wadi. 

Kart