Sheraton Deira Hotel Dubai 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Sheraton Deira Hotel Dubai 4*

Sentralt, koselig hotell i Dubais eldre bydel Deira, med skyttelbuss til strand og kjøpesenter.

Sheraton Deira Hotel Dubai er et lite, eldre hotell som ligger i den historiske bydelen i Deira. Hotellet tilbyr spa, velutstyrt treningssenter, wifi, takbasseng og boblebad. I Lindbergh's Bar kan du få med deg de siste sportssendingene eller beundre utsikten over byen. The Terrasse serverer internasjonale buffeer og A La Carte til frokost, lunsj og middag.
Fra hotellet er det enkel tilgang til den berømte Dubai Creek (viken), samt til gull- og kryddermarkedene. Det går skyttelbuss til Jumeriah Beach Park og kjøpesenteret Deira City Center Mall fra hotellet.
 
Rommene
Rommene på Deira Hotel Dubai er 28m2, og innredet med varme farger og tremøbler. 
Hver boenhet har badekåpe, tøfler, badeprodukter fra Sheraton Bliss, minibar, bankboks, og 32" flatskjerm-TV. Pris for ekstraseng: 120 DHS per natt. 
 
Strand
Fra hotellet går det skyttelbuss til Jumeriah Beach Park.

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no for annen reiselengde eller avreisedato.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.