Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort 5*

Sentralt hotell rett ved stranden, midt i Abu Dhabi. Hotellet har et godt utvalg av spisesteder, tre bassenger, tennisbaner og squashbaner. Alle rommene har balkong og gratis WiFi.
 
Hotellet
Sheraton Abu Dhabi er et stemningsfullt 5-stjernershotell, som ligger i en privat lagune i sentrum av Abu Dhabi, i gangavstand fra forretnings- og shoppingområdene. Hotellet har tre bassenger, barnebasseng, vannsklie og barneklubb. På hotellet er det et godt utvalg av spisesteder. Som gjest kan man benytte hotellets velutstyrte treningsstudio, tennisbaner og squashbaner kostnadsfritt. Ved hotellet kan man spille strandvolleyball, dykke, eller forsøke ulike typer vannsport. Hotellet har også en spaavdeling med badstue og boblebad. 
 
Rommene
Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort tilbyr luksuriøse rom med egen balkong og gratis WiFi.  Alle rommene har skrivebord og et romslig marmorbad med badeprodukter. Classic room på 27 m2, er hotellets standard rom. Velg mellom byutsikt, hageutsikt eller havutsikt.
Maks 2 voksne og 1 barn, eller 1 voksen + 2 barn per rom.
 
Restauranter
Sheraton Abu Dhabi Hotel serverer et bredt utvalg av retter tilberedt med ferske råvarer. De fleste restaurantene har både innendørs og utendørs servering, med utsikt over havet. 
Bravo Restaurant gir deg en ekte spansk følelse. Her blir du servert klassiske spanske retter og den tradisjonelle drikken sangria, med live flamencogitar i bakgrunnen. La Mamma er hotellets italienske restaurant, og El Sombrero byr på meksikanske klassikere. Grillmat serveres på The Beachcomber, og på Al Mayas får man servert spesialiteter fra det libanesiske kjøkken. Cloud Nine serverer cocktails og snacks, og The B Longe byr på cocktails i en stemningsfull atmosfære. Hotellet har også en engelsk pub, bassengbar og nattklubb. 
 
Beliggenhet
Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort ligger på stranden i Abu Dhabi sentrum, i gangavstand fra den nylig etablerte Corniche Park og shoppingområdene. 
 
 
Les hotellets omtaler på Tripadvisor...
Les våre tilbakemeldinger her...

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra mange byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Noen av strendene har gratis adgang, mens på enkelte strender betaler man et lite beløp. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart