Sharm Grand Plaza Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sharm Grand Plaza Resort 5*

Vakre og løvrike hotellområde med innbydende bassenger, rett ved strandpromenaden i Nabq Bay. Hotellet har en tennisbane, vannsklier, en rekke spisemuligheter, et treningsstudio, spa og vannaktiviteter.

Hotellet
Sharm Grand Plaza Resort ligger vakkert til ved sjøen i Nabq. Det har et privat strandområde, fire utendørsbassenger, vannsklier og et lite barnebasseng. Rødehavet ligger bare en 3-minutters spasertur unna, og tilbyr vannaktiviteter og dykking. Hotellet har et treningsstudio og et spa med dampbad, badstue og boblebad, samt et leke- og aktivitetsrom med biljard, dart og bordtennis (på forespørsel). I hotellområdet kan du være aktiv med fotball, basketball, volleyball og tennis. Det er underholdning om ettermiddagen. Det er en overføring til Naama Bay fra hotellet.

Rommene
Sharm Grand Plaza Resort har 286 standardrom (41m2-44m2 inkludert terrasse). Alle rommene har flislagt gulv, satellitt-TV, minibar, garderobe, safe, balkong, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi. Mulighet for å oppgradere romkategorier.

Restauranter
Hotellet tilbyr seks restauranter som serverer et utvalg av retter til enhver smak i løpet av dagen. Som en del av all inclusive kan du bruke to bufférestauranter: Riviera Restaurant er hovedrestauranten hvor åpen buffet serveres til frokost, lunsj og middag med ulike temaer hver uke. Palmera Restaurant er også inkludert i den altomfattende, åpne frokostbuffeen til frokost, lunsj og middag. Restauranten à la carte Falafel serverer egyptiske og orientalske retter. Portofino Restaurant er hotellets italienske på La Carte-restauranten. The Star Fish Restaurant ligger ved havet og tilbyr atmosfærisk havutsikt og fersk sjømat. Hotellet har også fem barer.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Nabq Bay, bare noen få minutters gange fra stranden, og ligger en 25-minutters kjøretur fra Naama Bay sentrum i Sharm El Sheikh. Ras Mohammed nasjonalpark ligger ca 55 km fra hotellet, mens sentrum av Nabq Bay, inkludert Hard Rock Cafe, ligger innen gangavstand fra Sharm Grand Plaza Resort.

Kart