Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Shangri-La Hotel, Qaryat Al Beri 5*

Koselig arabisk luksushotell på stranden i Abu Dhabi.

Hotellet
Dette eksklusive hotellet ligger på en privat strand med panoramautsikt over sundet i Abu Dhabi, og kan by på innbydende utendørsbassenger, spa, gym og arabiske gondolturer til hotellets marked (souq). Hotellet minner om en eksklusiv arabisk oase, og med dets lekre arabiske arkitektur og dekor, er hotellet en opplevelse i seg selv. Shangri-La har tre barer, fem restauranter, hvorav blant andre Shang Palace serverer autentisk kinesisk mat, mens Bord Eau byr på franske delikatesser. Fra hotellet går det skyttelbuss til noen av Abu Dhabis kjente shoppingsentre. 
 
Gjesterom 
Shangri-La Hotel, Qayrat Al Beri har luksuriøse rom i moderne arabisk stil, med varme, dype farger og lekker elegant innredning. Luxury-rommene er 45-55m2, og har balkong eller terrasse med utsikt over hagen eller Den Arabiske Gulf. Bad i marmor og mosaikk, med hårføner, regndusj, badekar og separat toalett. Alle rom har skrivebord, gratis internettilkobling, strykejern, strykebrett, LCD TV med satellittkanaler, DVDspiller, gratis aviser, te- og kaffefasiliteter, minibar og elektronisk safe. 
Velg mellom vanlige hotellrom, suiter eller leiligheter med opp til 4 soverom. 
 
Strand 
Hotellet har en egen lekker sandstrand med panoramautsikt over Den Arabiske Gulf.

Beliggenhet
Abu Dhabi sentrum og strandpromenaden (corniche) ligger en 20 minutters kjøretur fra hotellet, mens nærmeste golfbane ligger 10 minutters kjøring fra hotellet. I nærheten av hotellet ligger den storslåtte Sheikh Zayed-moskeen, og 2 km unna ligger Al Maqtaa Fort. 
 
 
Pakken inkluderer
- Direktefly tur/retur Oslo – Dubai
- Marhaba / Ahlan VIP service på Dubai flyplass ved ankomst 
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise.
- Hotellopphold med frokost.
- Flyskatter og avgifter.
 
Hotellet kan også kombineres med Dubai og/eller ørkenhotell, for en ekstra innholdsrik ferie.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart