Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* ultra all inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)

Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* ultra all inclusive

Sentido Reef Oasis ligger i Hadaba, 350 meter unna stranden, hvor det er gode snorklemuligheter. Hotellet har mange innbydende utendørsbasseng, vannpark, et stort utvalg av serveringssteder, og stilfulle rom med terrasse. Dette er et utmerket familiehotell som tilbyr alt man trenger for en perfekt ferie.

Hotellet
Dette nydelige all-inclusive-hotellet ligger vakkert til omgitt av frodige hager, med utsikt over dykkestedet Temple Reef. Hotellet tilbyr romslige rom med balkong, velværesenter med boblebad og en rekke skjønnhetsbehandlinger og massasjer, tennisbane, strandvolleyballbane, kveldsunderholdning samt ni restauranter og 12 barer. Bassenger er det nok av på hotellet, for her finnes et dykkebasseng, tre bassenger, to barnebassenger og et badeland med 14 bassenger. På stranden er det gode muligheter for snorkling og dykking. 

Rommene
Rommene på Reef Oasis har balkong eller terrasse, moderne innredning, mørke tremøbler, TV, te- og kaffefasiliteter, safe, minibar, flatskjerm-TV og sittegruppe. De elegante badene er utstyrt med dusj, sminkespeil, hårføner, badekåpe og slippers. Superior rommene er 44m2, og rommer maks 2 voksne og 1 barn. Mulighet for familierom. Romservice er tilgjengelig hele døgnet. 

Restauranter
Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer, og det serveres både buffetmåltider, á la carte og snacks. Hovedrestauranten serverer internasjonal buffet til frokost lunsj og middag, med ulike temaer. I bassengbaren og i strandbaren servers det snacks og forfriskende drikke. 

Beliggenhet
Hotellet ligger i Hadaba, i gangavstand til strand, og rundt 20 kilometer unna den internasjonale flyplassen i Sharm El Sheikh. Til sentrum av Sharm El Sheikh- Naama Bay tar det rundt 10 minutter å kjøre.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart