Season Paradise 4*

Nyåpnet hotell på en mellomstor hotelløy, som innbyr til eksotiske opplevelser og late stranddager. Hotellet har restaurant & grill, stilfullt innredede rom med uteplass eller balkong, nydelig evighetsbasseng, gym og innbydende sandstrand med gode muligheter for snorkling, dykking og surfing.

Hotellet
Season Paradise ligger på øyen Thulusdhoo, som er et paradis med fantastisk surfing, dykking, vannsport, hvite sandstrender og krystallklart vann. På denne mellomstore øyen kan man oppleve litt mer av lokal kultur, og gjerne leie sykkel og oppdage mer av øyen. Det hyggelige 4-stjernershotellet Season Paradise har evighetsbasseng, spa, restaurant, hager, treningsstudio, lekeplass og et eget område på stranden. Via hotellet kan man bli med på utflukter eller leie vannsportutstyr.

Rommene
Rommene og suitene på Season Paradise har balkong eller uteplass, flatskjerm-TV, kjøleskap, gratis WiFi, luftkondisjonering, og bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Deluxe rooms: 19 m2. Sea View Rooms: 22m2. Executive suites: 46 m2.

Restauranter
Hotellets restaurant Aveli Restaurant and Grill serverer frokostbuffé, kontinental eller amerikansk frokost om morgenen. Senere på dagen severes lunsj og middag i form av buffet og á la carte, med et bredt spekter av interkontinentale, asiatiske og maldiviske spesialiteter. Det er ukentlig BBQ arrangement på stranden med live tradisjonell og vestlig musikk. På øyen er det også andre restauranter som ikke tilhører hotellet.

Beliggenhet
Hotellet Season Paradise ligger på øyen Thulusdhoo, som tilhører Kaafu atoll. Dette er en mellomstor øy, som er 1.580 km lang og 0,650 km bred, og har rundt 1900 innbyggere. Øyen ligger bare 25 minutter med hurtigbåt unna Velana internasjonale flyplass, og 27 km nordøst for Maldivenes hovedstad Malé. 

Kart