Sandy Beach Hotel (Budsjett) 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Sandy Beach Hotel (Budsjett) 3*


Enkelt turistklassehotell i flotte omgivelser i Fujairah, med egen strand rett ut mot Det indiske hav. Perfekt utgangspunkt for late dager med bading, dykking og utflukter til storbyen Dubai. God valuta for pengene.

Hotellet
Hotellet har basseng som er oppvarmet om vinteren, to restauranter, bassengbar og takterrassebar, samt en kafé. På hotellet er det også et mindre lekeområde for barn, og mulighet for å snorkle eller dykke via hotellets dykkesenter. Dette rundt 40 år gamle hotellet er av enkel standard og noe slitt, men ligger i idylliske og stressfrie omgivelser, direkte på stranden ved Det indiske hav.

Rommene
Hotellet har 100 gjesterom, og alle er innredet i enkel stil med separat bad, aircondition, telefon og satellitt-TV. Sandy Beach har Internett kun i resepsjonen, ikke mulighet for WiFi på rommet. Ikke balkong. Ekstraseng for barn er inkludert.

Strand
Hotellet har sin egen herlige sandstrand, med flotte Snoppy Island få meter fra land. Det er direkte adgang fra hotellet til sandstranden, som har parasoller og solsenger.

Beliggenhet 
Sandy Beach ligger direkte ved stranden, og rundt 50 minutter unna Fujairah sentrum. Det går daglig skyttelbuss fra hotellet inn til Fujairah sentrum.

Pris inkluderer:
- Fly tur-retur
- Hotell med frokost
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Flyskatter og avgifter

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no hvis du ikke finner avreisedatoene du ønsker. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom i Emiratene har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 

Kart