Samra Bay Hotel & Resort 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Samra Bay Hotel & Resort 4*

Utmerket hotell for en avslappende all inclusive-ferie. Hotellet ligger på stranden, sentralt i Hurghada nær turistsentrum. Hotellet har bassenger, restauranter, gym, fasiliteter for barn og romslige rom med balkong og fin utsikt. 

Hotellet
Samra Bay Hotel & Resort er et 4-stjernershotell som ligger direkte ved stranden, i sentrum av Hurghada. Hotellet har en egen privat strand med en unik naturlig lagune, og et bra utvalg fasiliteter. Hotellet grenser til den berømte strandpromenaden med sine verdensberømte restauranter, barer, kafeer, klubber og butikker. De voksne hotellgjestene kan nyte stranden, bassenget, treningsstudioet eller spa-avdelingen, mens barna kan leke og ha det gøy på barneklubben, lekeplassen eller i barnebassenget.

Rommene
Hotellets standardrom er 41-45 m2, og er utstyrt med luftkondisjonering, flatskjerm-TV, minibar, safe, kaffe- og te-fasiliteter. Rommene har private balkonger med sitteplasser og vakker utsikt over basseng, hage, lagunen og Rødehavet. 

Restaurantene
Hotellet tilbyr all inclusive, med mat, drikke og snacks inkludert. Hotellets arabiske restaurant tilbyr orientalske retter og følelsen av 1001 Natt, La Piazza restaurant byr på italienske delikatesser, og i hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag. Hotellet har flere barer, inkludert bassengbar og strandbar, hvor det serveres snacks og drikke.

Beliggenhet
Samra Bay Hotel ligger en kort kjøretur fra flyplassen i en vakker naturlig lagune med privat strand, i sentrum av Hurghada Promenade, Hilton Square.

Kart