Rundreise på Kypros

Dette er en spennende og innholdsrik rundreise hvor du blir kjent med den nordlige delen av Kypros. Feriestedet regnes som "Middelhavets glemte perle", og her har tiden stått stille, mens masseturismen har utviklet seg rundt resten av Middelhavet. Opplev gamlebyen med Kyrenias berømte hesteskoformede havn og hovedstaden Nikosia. I Famagusta venter arkeologiske steder og museer som blant annet tar for seg venetianernes og ottomanernes tid på øya. Underveis blir det muligheter for å handle lokale produkter til gode priser. En reise til nord Kypros byr på sol, hav, restauranter og vakre strender, samt flere historiske severdigheter og kultur. 

En rimelig destinasjon med godt klima
Med mer enn 300 soldager i året og et prisnivå langt under lignende destinasjoner, ligger alt til rette for en uforglemmelig ferie. Restaurantprisene ligger for vanligvis på rundt 100 kroner for en treretters middag med øl eller vin til. Den beste tiden å reise er i perioden mars – november, da temperaturene ligger på omkring 18 – 31 grader på dagtid, og opptil 21 grader på nattestid.

Send forespørsel

Finner du ikke pris på reisen du ønsker? Send gjerne en mail til: og du vil motta et tilbud snarest mulig.

Send forespørsel

Hotell

Kulturreise på Kypros

Kulturreise på Kypros

En spennende rundreise hvor du blir kjent med den nordlige delen av Kypros - Middelhavets glemte perle. Her har tiden stått stille, mens masseturismen har utviklet seg rundt resten av Middelhavet. Opp...