Royal Albatros Moderna 5* ultra all inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)

Royal Albatros Moderna 5* ultra all inclusive

Royal Albatros Moderna Resort ligger ved stranden og har flere innbydende utendørsbasseng med vannsklier, og utsikt over de gylne strendene i Nabq Bay. Dette er et utmerket hotell for en familieferie, en romantisk ferie for to eller en vennegjeng.

Hotellet
Idyllisk hotell omgitt av en frodig hage som strekker seg hele veien ned til hotellets private strand. Utenfor stranden ligger et korallrev som man kan nå via en 500 meter lang flytebrygge. Hotellet har seks bassenger hvorav et med et mindre vannland med vannsklier i ulike størrelser. Her finnes også et stort utvalg av aktiviteter og fasiliteter som spa, badstue, et stort gym, biljard, tennis, minigolf, vannsport, barneklubb, og en stor lekepark. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter og underholdning hele dagen. Det er gratis WiFi i hotellets fellesområder.

Rommene
Hotellet tilbyr 658 romslige rom med møblert balkong eller uteplass med utsikt over hotellets hager, basseng eller havet. Rommene er lyse og moderne, med et sittehjørne og store vinduer som åpner ut til balkongen. Standardrommene er ca. 35 m2, med to separate senger eller en dobbeltseng. Familierom er ca. 80 m2, består av et større og et mindre soverom og rommer opp til fem personer (minst en person må være under 12 år). Alle rom har telefon, satelitt-TV med gratis filmkanaler, minibar, vannkoker med te- & kaffetilbehør. Rommene har store bad med badekar og dusjkabinett, toalett, sminkespeil og hårføner.

Restauranter
På Royal Albatros Moderna er det et rikt utvalg av serveringssteder. Hotellets hovedrestaurant byr på god mat både innendørs og utendørs, og serverer frokostbuffé hver morgen. I tillegg finnes det mange barer, flere bufférestauranter, en food court, samt en à la carte restaurant (sushi & asiatisk) og en nattklubb.

Beliggenhet
Albatros Moderna ligger i Naby Bay, rett ved stranden. Hotellet ligger 17 km fra Sharm El Sheikh Internasjonale lufthavn, og 25 minutters kjøring unna Naama Bay, sentrum av Sharm El Sheikh.

Kart