Rove Downtown Dubai 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Rove Downtown Dubai 3*

Nytt, flott og moderne hotell midt i byen, med kun 10 minutters gange til Burj Khalifa- verdens høyeste bygning og Dubai Mall- verdens største kjøpesenter.
 
Rove Downtown Dubai er et ypperlig alternativ for alle som vil bo mest mulig sentralt. Hotellet ligger midt i sentrum av Dubai, ved siden av Burj Khalifa og verdens største kjøpesenter Dubai Mall. Hotellet har døgnåpent gym, utendørs basseng, solterrasse og en liten nærbutikk. Dette er et helt nytt hotell, med mye detaljer og spennende innredning. Rove Downtown Dubai gir god valuta for pengene!
 
Rommene
Hotellet tilbyr romslige 26 m² store rom, hvorav 30 prosent er sammenhengende. Alle rom har gratis Wi-Fi, mulighet for sen utsjekking kl. 14.00 (ved tilgjengelighet), moderne minimalistisk interiør. 
 
Restauranter
The Daily Downtown Dubai er det perfekte stedet for en rolig frokost, lunsj eller middag, en rask matbit, mens du beundrer den flotte utsikten over Burj Khalifa. Menyen omfatter arabiske, vestlige, indiske og sørøst-asiatiske retter fulle av smak og sunne ingredienser. The Lounge Downtown Dubai er åpen fra kl. 16.00 til 02.30, og tilbyr skreddersydde drinker, og fengende musikk. 
 
Beliggenhet
På Rove Downtown Dubai bor du midt i sentrum av Dubai! Dubai Mall ligger bare 400 meter unna, og her finnes et meget bra utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Dubai internasjonale lufthavn er en 20-minutters kjøretur unna, mens Burj Khalifa metrostasjon ligger kun få minutters gange fra hotellet. 
 
 
Les våre tilbakemeldinger her...
Les hotellets utmerkede omtaler på Tripadvisor!

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra mange byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Noen av strendene har gratis adgang, mens på enkelte strender betaler man et lite beløp. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart