Rixos Sharm El Sheikh 5* Luksus Ultra All Inclusive (Hotellstandard: 5 stjerner)

Rixos Sharm El Sheikh 5* Luksus Ultra All Inclusive

Utmerket hotell både for barnefamilier og par. Hotellet har alt man trenger for en avslappende og eksklusiv ferie; elleve bassenger, vannsklier, moderne treningsstudio, spa, tennisbaner, gode aktivitetstilbud for barn og et rikt utvalg av eksklusive restauranter som inngår i ultra all inclusive.

Hotellet
Rixos Sharm El Sheikh Resort ligger ved stranden i Nabq Bay, omgitt av frodige hager. Hotellet har gratis WiFi overalt, en sandstrand, elleve bassenger, tre vannsklier, syv à-la-carte-restauranter og mange barer. En egen butler er tilgjengelig på den private stranden. Spaet byr på avslappende kroppsmassasjer, ansiktsbehandlinger og tyrkisk bad. Hotellet har også et moderne treningsstudio med toppmoderne utstyr for kondisjonstrening. Man kan bli med på sportsaktiviteter som tennis, bordtennis, strandvolleyball, dart, biljard og snorkling. Barna kan more seg på barneklubben Rixy Kids hvor det er egen buffet, fotballbane, basketballbane, filmrom, lekeplass, lekerom, og spennene aktiviteter.

Rommene
Hotellet tilbyr 695 moderne og elegante rom, alle med balkong eller terrasse. Rommene har flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, garderobeskap, telefon og høyhastighets internett. Noen av rommene har sittegruppe. Superior rommene er standard romkategori på 37 m2, med bad med badekar og dusj, samt utsikt mot hage. Mulighet for oppgradering av romkategori.

Restauranter
Rixos Sharm El Sheikh tilbyr et variert utvalg av matretter, tilberedt av kun de beste råvarer av ypperste kvalitet. Som hotellgjest har man valget mellom buffetrestaurant, syv á la carte restauranter, to bassengbarer, en strandrestaurant, og fransk konditori, inkludert i Ultra All Inclusive konseptet. Restauranten Lalezar serverer tyrkiske og ottomanske spesialiteter, Sakura er hotellets japanske restaurant som blant annet serverer sushi, og på restauranten Hatmehit serveres fersk sjømat. Italienske à la carte-retter serveres på Callaina, og Payrus byr på orientalsk og egyptisk mat. Hotellet har også en indisk og en kinesisk restaurant. Det tilbys kveldsunderholdning som nattklubb, diskotek og en utendørs strandnattklubb. På hotellet er det et godt utvalg av barer med underholdning og ulike temaer.

Beliggenhet
Rixos Sharm El Sheikh ligger i Nabq Bay, kun 400 meter fra sentrum av Nabq. Naama Bay - sentrum av Sharm El Sheikh ligger 22 km unna hotellet, og hit går det gratis busstransport fra hotellet.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart