Rixos Premium Seagate 5*+ (Luksus) Ultra All Inclusive (Hotellstandard: 5+ stjerner)

Rixos Premium Seagate 5*+ (Luksus) Ultra All Inclusive

Eksklusivt hotell med et bra utvalg av spennende restauranter som inngår i ultra all inclusive konseptet. Hotellet ligger vakkert til på stranden, og tilbyr et velutstyrt gym, tennisbaner, spa, flere bassenger og et badeland.

Hotellet
Dette luksuriøse 5-stjernershotellet i Sharm El Sheikh ligger omgitt av palmer ved stranden. Rixos Seagate Sharm har en privat strand og et badeland, og tilbyr Ultra All Inclusive-konsept. Hotellet har åtte bassenger, inkludert et innendørsbasseng, seks à la carte-restauranter, ni barer og en nattklubb. WiFi er gratis over hele hotellet. Spaet på Rixos har en rekke velværetilbud, inkludert full kroppsmassasje, ansiktsbehandlinger, tyrkisk bad, dampbad, terapisalong, skjønnhetssenter og Ladies Spa. Hotellet har også et moderne treningsstudio med toppmoderne utstyr for kondisjonstrening. Man kan holde seg aktiv med dykking, snorkling, tennis, volleyball og strandfotball. For barn finnes en barneklubb, et leke- og aktivitetsrom, spesielle barnerestauranter, to barnebassenger og en ungdomsklubb for tenåringer.

Rommene
Hotellet tilbyr 783 eksklusive rom, og alle rommene har balkong eller terrasse med utsikt over bassenget eller hagen, samt gratis WiFi. Rommene har også flatskjerm-TV, safe, te- og kaffe-fasiliteter, minibar som etterfylles gratis hver dag, og bad med badekar, dusj og tøfler. Superior room er standard romkategori på 32 m2, med plass til maks 2 voksne. Mulighet for oppgradering av romkategori. 

Restauranter
Hotellet tilbyr seks à la carte-restauranter, en bufférestaurant, en VIP Executive Lounge, matboder ved stranden og ni barer som serverer importert alkohol. Turquoise Restaurant serverer en variert buffé med internasjonale retter, og L’Olivo er hotellets italienske restaurant. I tillegg har hotellet en kinesisk restaurant, en fransk restaurant, en libanesisk restaurant og en sjømatsrestaurant. På hotellet er det et godt utvalg av barer med underholdning og ulike temaer.

Beliggenhet
Rixos Premium Sea Gate ligger ved stranden i Nabq Bay, rundt 200 meter fra Nabq sentrum. Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh ligger 18 kilometer unna, og underholdningssenteret Soho Square ligger 9 km fra hotellet.

Kart