Riverside Garden Resort 3*+ (m. halvpensjon) (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Riverside Garden Resort 3*+ (m. halvpensjon)

Koselig hotell ved foten av Femfingre-fjellene, omgitt av frodig beplantning. Hotellet har svømmebassenger både for store og små, og gratis transport til stranden og Kyrenia sentrum. Her ligger det meste til rette for en super ferie i solen. Gratis buss til strendene mai-oktober.

Hotellet:
Riverside Garden Resort tilbyr romslige hotellrom med balkong, omgitt av vakre hager med fargerike blomster og frukttrær, med mektige fjell i bakgrunnen. Dette familiedrevede hotellanlegget passer utmerket for venner, par og familier som vil nyte en solrik ferie i idylliske omgivelser. Hotellet har vannsklier, lekeplass, barnebasseng, hovedbasseng for voksne og olympic pool for de som ønsker å svømme. Hotellgjestene har gratis strandtilgang, og på sommerhalvåret tilbyr hotellet gratis skyttelbuss til stranden, gratis solsenger og håndklær, samt bruk av dusj og garderobe. På hotellet er det muligheter for aktiviteter som tennis, volleyball, basketball, hesteridning (mot betaling). Hotellet har også et spillerom, sauna, en liten butikk, og tilbyr live underholdning, musikk og karaoke. WiFi mot avgift. 

Restauranter:
The Riverside Garden Resort tilbyr ulike menyer inkludert full engelsk frokost, middagsbuffet, og en à la carte meny med kypriotiske og vegetariske retter. Premium Restaurant serverer åpne buffeer med tyrkiske og internasjonale retter. Ved lunsjtid er bassenget det beste stedet å være, for her serveres burgere, pizza og kebab, med kald drikke. På kvelden kan man nyte den avslappende atmosfæren og noe å drikke på den engelske puben Ranch Bar. 

Hotellrommene:
Standard gjesterommene på Riverside Garden Resort er store, og har en dobbeltseng og en enekltseng, samt balkong, aircondition, satellitt TV, minibar og vannkoker for kaffe og te. WiFi og safeboks mot tillegg. Maks romkapasitet: 2 voksne, 1 barn og 1 baby.

Beliggenhet:
Riverside Garden Resort ligger vakkert til ved fjellene bak Kyrenia, kun en 10 minutters kjøretur fra nærmeste strand og Kyrenias stemningsfulle båthavn med et godt utvalg av restauranter og kafeer. Hotellet ligger 45 minutters kjøring fra Ercan flyplass 
og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Fasiliteter

Faciliteter
Gratis shuttle buss till stranden (maj-oktober)
Hästridning (extra kostnad)
Tennis
Volleyboll
Basket
Spelrum
Kiosk
Buss till Kyrenia
Jacuzzi
Bastu
Tvättservice (extra kostnad)
Grillkvällar (säsong)
Endast vuxen pool
Aquapark och lekplats
Massage (extra kostnad)
TV
Minibar
Hårfön
Te och kaffemaskin
Stor balkong i alla rum
Barnpassning (extra kostnad)

Kart