Marriott Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* med frokost (Hotellstandard: 5 stjerner)

Marriott Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* med frokost

Marriott Renaissance er omgitt av frodige hager og byr på en nydeligpanoramautsikt over Rødehavet. Hotellet har egen strand og flere lekre bassenger, samt muligheter for tennis, volleyball, dykking og trening. Hotellet har også flere restauranter og hyggelige barer.

Hotellet
Marriott Renaissance Sharm El Sheikh ligger vakkert til ved Rødehavet i Hadaba, og har 350 meter med strandlinje med tilgang til havet via en brygge. På hotellområdet er det fire innbydende bassenger (hvorav et er oppvarmet om vinteren), jacuzzi, dykkesenter, treningsrom, sauna og spa. Ønsker man å holde seg aktiv kan man spille tennis (mot tillegg), bordtennis, jogge på den vakre promenade lags havet, spille volleyball eller biljard. WiFi er tilgjengelig gratis i alle fellesområdene. De minste hotellgjestene kan benytte seg av barnebassenger, lekeplass og barneklubb.

Rommene
Hotellet har 384 røykfrie rom og suiter med fasiliteter som 42-tommers flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker, minibar mot et pristillegg, strykejern og strykebrett, bord og stol og rask Internett-forbindelse mot et pristillegg. Mulighet for oppgradering av rom, samt å booke sammenhengende rom og suiter.

Restauranter
Hotellet har en bufférestaurant som byr på internasjonale retter, sjømatsrestauranten Calamari Seafood Market Restaurant, og italienske Ristorante La Casa Pizza & Pasta. Det er også fire barer på hotellet. View Beach Bar har dansegulv og DJ, og det arrangeres et underholdningsprogram om kvelden. Romservice er tilgjengelig hele døgnet. 

Beliggenhet
Hotellet ligger på stranden i Hadaba, i gangavstand til Alf Leyla Wa Leila hvor det er butikker, ungerholdning, kafeer og restauranter. En spasertur unna ligger også utendørsshoppingsenteret Il Mercato. Sentrum av Sharm El Sheikh- Naama Bay ligger 10 minutters kjøring fra hotellet, og gamlebyen Old Market ligger 5 minutters kjøring unna. 

Vi gjør oppmerksom på at det i noen av hotellets områder pågår renovering.

Kart