Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront 5*

Elegant og stilfullt hotell med et godt utvalg av fasiliteter, og en utmerket beliggenhet i Business Bay. Hotellet har svømmebasseng, treningsstudio, åtte serveringssteder, gratis WiFi og enkel tilgang til Dubais viktigste severdigheter.

Hotellet
Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront er et meget elegant hotell med utmerkede fasiliteter og vennlig service. Hotellet har en førsteklasses beliggenhet ved siden av Dubai-kanalen i Business Bay. Som gjest kan du benytte seg av hotellets utendørsbasseng med utsikt over Dubai-kanalen, barnebasseng, barneklubb, spa, treningsstudio, salonger og gavebutikker. Høyhastighets WiFi er tilgjengelig overalt på hotellet, uten kostnad. For forretningsreisende har hotellet 11 møterom på til sammen mer enn 1 150 m².

Rommene
Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront har 432 elegante rom og suiter. Alle de moderne rommene har minibar, flatskjerm-TV, gratis høyhastighets WiFi, klimaanlegg, vannkoker, eget bad med badekar, badekåper og tøfler. Hotellets standard rom er 34 m², superior rom har flott utsikt og egen balkong, familierommene har sovesofa, og suiter og premium klasse rom har Nespresso-maskiner samt tilgang til Business Class Lounge.

Restauranter
Hotellet har et bredt utvalg av serveringssteder, og man kan velge blant til sammen åtte barer og restauranter. Nydelig frokostbuffet serveres på The Larder, og Fire Lake Cocktail Bar og Grill byr på amerikanske klassikere og spennende drinker. Besøk også Republic som byr på en variasjon av internasjonale retter og drinker, Makar Scottish Bar, Gotha Club, den elegante NYC Loft-baren, samt Abraj for lette måltider og forfriskende drikke. Om du vil utforske Dubais kulinariske opplevelser utenfor hotellet, kan hotellets concierge anbefale flere matopplevelser i nærheten.

Beliggenhet
Radisson Blu Hotel har en utmerket beliggenhet ved siden av Dubai-kanalen i det moderne området Business Bay. Området er internasjonalt kjent som en av de beste forretnings- og fritidsstedene. Her bor du nær de populære turistattraksjonene, inkludert Dubai Mall, med mer enn 1200 butikker, og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Det er også flere golfbaner i verdensklasse i  nærheten.

Kart