Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek 4*

Romantisk hotell av høy standard, med svømmebasseng og et godt utvalg av serveringssteder, rett ved Dubai Creek (viken). Hotellrommene har gratis WiFi og møblert balkong med utsikt over Dubai-viken. 
 
Hotellet
Nyt Dubai-ferien på dette sjarmerende hotellet ved Dubai Creek! Hotellet ligger i gangavstand fra vanntaxien og markedsområdet i Deira. Her kan man blant annet kjøpe rimelig gull, krydder og tekstiler. Fra hotellet er det 15 km til Burj Khalifa, verdens største kjøpesenter Dubai Mall, og Mamzar beach som er nærmeste strand. Hotellet har et nyrenovert svømmebasseng, døgnåpent, velutstyrt gym, squashbaner, bordtennisbord, sauna og spa. Alt ligger til rette for unike smaksopplevelser med hotellets gode utvalg av restauranter, som tilbyr overdådige temabuffeer.
 
Rommene
Hotellet tilbyr 276 lekre hotellrom, inkludert 30 suiter. Rommene har en møblert balkong, og de fleste rom har utsikt over Dubai-viken. Standard rommene er 30 m2 og gir mulighet for en ekstraseng. Rommene har gratis Wi-Fi, skrivebord, minibar og eget bad med badeprodukter. 
 
Restauranter
Hotellet har 13 serverings- og underholdningssteder som tilbyr japansk, kinesisk, persisk, fersk sjømat. China Club byr på delikatesser fra Peking og Szechwan.
Minato tilbyr autentisk japanske kokkekunster, med overdådig sushi- og teppanyaki- buffet hver mandag, torsdag og lørdag kveld. Shabestan er Dubais ledende persiske restaurant, med flott utsikt og persisk bakgrunnsmusikk (ofte live). Fish Market serverer lekker sjømat med asiatisk vri. Hotellet har et eget tradisjonelt arabisk fartøy; Al Mansour Dhow, som byr på et 2-timers middagscruise med live musikk, buffet og bar, langs Dubai-viken. Boulevard Gourmet tilbyr uimotståelige kaker, konfekt og delikatesser.
Hotellet har en jazzbar i 10. etasje, med levende musikk og eksotiske cocktailer. Hotellet har også en nattklubb og en lobbybar.
 
Beliggenhet
Dette luksushotellet ligger sentralt til i Dubais eldre bydel Deira, med gangavstand til gullmarkedet, kryddermarkedet og vanntaxi. Nærmeste metrostasjon (Union Metro Station) ligger kun 300 meter fra hotellet.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra mange byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Noen av strendene har gratis adgang, mens på enkelte strender betaler man et lite beløp. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart