Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island 3*+ (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island 3*+

Bo rimelig og bra i hovedstaden Abu Dhabi! Fint hotell med herlig bassengområde.

Hotellet
På Radisson Blu Yas Island er det ikke langt til spennende aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger ved golfbane og mangrovesumpen i Abu Dhabi. Det er tre restauranter og en bar på hotellet, samt svømmebasseng med separat barneområde. Spa, treningsrom og forskjellige aktiviteter. Gratis WiFi på de fleste fellesområder, gratis skyttelbuss til Abu Dhabi City Centre (Marina Mall) tre ganger om dagen.

Rommene
Rommene er flott innredet med moderne møbler og lyse farger. Alle rom har separat bad, air condition, hårføner, TV med internasjonale kanaler, bankboks, minibar, mulighet for å lage te og kaffe, gratis WiFi. Ikke balkong. Rom for røykere / ikke-røykere. Ekstraseng for barn er inkludert i prisen.

Strand
Det tar 10 minutter å kjøre fra hotellet til den offentlige stranden Yas Beach, og taxituren koster rundt 10 AED.

Beliggenhet
Det er gangavstand til Abu Dhabis Formula 1-bane, og man kan være heldig å få se noen raske og flotte biler prøvekjøre på banen. Hotellet ligger også like ved den verdenskjente Ferrari World som er en enorm fornøyelsespark med verdens raskeste berg-og-dal-bane, og masse aktiviteter for liten og stor. Ikke langt fra hotellet ligger Yas Waterworld, som er Abu Dhabis største badeland. Fra hotellet kommer man seg lett til Abu Dhabi sentrum med skyttelbuss eller taxi.

Pris inkluderer:
- Fly t/r
- Hotell med frokost
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Ahlan service (VIP- behandling på flyplassen i Dubai)
- Flyskatter og avgifter

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no hvis du ikke finner avreisedatoen eller avreiseflyplassen du ønsker. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart