Pullman Jumeirah Lakes Towers 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Pullman Jumeirah Lakes Towers 5*

Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers er et nytt, eksklusivt 5-stjernershotell nær Dubai Marina og strand. Det går gratis skyttelbuss til strand fra hotellet.

Hotellet
Elegant 5-stjernershotell nær Dubai Marina, promenaden The Walk og stranden. Hotellet har utendørsbasseng, jacuzzi, sauna, treningssenter og gratis Wi-Fi over hele hotellområdet. Pullman Dubai Jumeirah Lake Towers har flere stemningsfulle og trendy serveringssteder. Nærmeste metrostasjon ligger få meter fra hotellet, som gjør det lett å komme seg rundt, og utforske Dubai. Fra hotellet tar det rundt 15-20 minutter å gå til stranden Jumeirah Beach, og det går gratis skyttelbuss fra hotellet. 

Rommene
Superior room er hotellets standard rom, som er elegant innredet og har utsikt over byen og Dubai Marina. Hvert rom har en flatskjerm-TV, skrivebord, minibar, kaffemaskin og gratis Wi-Fi. De lekre badene har hårføner og separat dusj og badekar. For en helt optimal opplevelse av Dubai by, kan man oppgradere til Deluxe room, som er større hjørnerom med store gulv-til-tak-vinduer med utsikt over Dubai by.
 
Restauranter
Restauranten Manzoni tilbyr servering hele dagen, og på La Vue kan man nyte vannpipe, drinker, delikatesser og flott utsikt oger Dubai. Hotellet har også en bassengbar, lobbykafé og en bar hvor man kan nyte et utvalg av cocktails, underholdning og DJ.
 
Beliggenhet
Hotellet har utmerket beliggenhet for en topp Dubai ferie! Fra hotellet er det en gangbro bort til Jumeirah-området, hvor det er butikker, restauranter, kafeer og utesteder. Dubai Marina ligger rundt 600 meter unna hotellet. Metrostasjon i umiddelbar nærhet. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 13 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart