Paradise Island Resort & Spa (Hotellstandard: 5 stjerner)

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa tilbyr private villaer og bungalower på en idyllisk øy i Indiahavet. Ferieanlegget har et utendørsbasseng, 4 restauranter og et spa.

Boenhetene på Paradise Island har klimaanlegg, flislagte gulv og egen terrasse med rolig havutsikt. Du kan også benytte deg av bekvemmeligheter som satellitt-TV, safe, kjøleskap og kaffe- og tekoker. Paradise Island Resort & Spa ligger en 20-minutters tur med hurtigbåt fra Malé internasjonale lufthavn. 

Ferieanlegget har treningssenter og tennisbaner. Du har også tilgang til snorkle- og dykkerutstyr, og ferieanlegget har en turskranke. Du har en rekke alternativer å velge mellom når du skal spise: Italienske Ristorante Al Tramonto er kjent lokalt og internasjonalt, mens Lagoon byr på en rolig middagsopplevelse. Fukuya Teppanyaki serverer japansk mat mens Farumathi byr på sjømat. Drikke får du i Athiri Bar. Hovedrestauranten Bageecha tilbyr retter tilpasset diettkrav samt vegan-måltider. Hulhangu Bar og Dhaavani Coffee Shop tilbyr mat og drikke 24 timer i døgnet.

Kart