Paradise Island Resort & Spa 4

Populært hotellresort på idyllisk paradisøy, med hvite sandstrender og krystallklare laguner. Utmerket for surfing, dykking, snorkling, aktiviteter og ikke minst avslapping i en herlig atmosfære.

Hotellet
Bo på en vakker paradisøy midt i Det indiske hav, med hvite sandstrender, turkise laguner og svaiende kokospalmer. På Paradise Island Resort & Spa kan man bo i en bungalow på stranden eller en vannvilla på påler over vannet. Hotellresortet har utendørsbasseng, et variert utvalg av serveringssteder, spa, dykkesenter, treningssenter og tennisbaner. Det er et godt utvalg av både landaktiviteter og vannaktiviteter, og hotellets gjester har tilgang til snorkle- og dykkerutstyr. Paradise Island er 1 km lang og 230 meter bred, og har strand rundt hele øyen. Utenfor øyen er det et utmerket marineliv. Hotellet er et av Maldivenes beste valg for surfeentusiaster. De beste surfeområdene er lett å nå, og spesielle turer kan arrangeres for gjester som ønsker å surfe. Mulighet for spennende utflukter i regi av hotellet.

 

Restauranter
Paradise Island tilbyr romantiske og stemningsfulle restauranter og barer, med et bredt spekter av ulike matretter, og underholdning med liveband, DJ og dansegulv. Her finnes noe for enhver smak og anledning, fra enkel snacks til romantisk gourmetmiddag med stearinlys på stranden.

Farumathi: Al la carte sjømatsrestaurant, som ligger på kanten av revet for en herlig utsikt. Her serveres et stort utvalg av sjømat, blant annet maldivisk hummer. På den tilhørende terrassen kan man ta seg en drink, et enkelt måltid, ettermiddags-te eller en cocktail etter middagen i en avslappende atmosfære.
Kukuya Teppanyaki: Autentisk Maldivisk sushirestaurant, også med et godt utvalg av andre matretter enn sushi. Restauranten ligger på påler over vannet med flott utsikt.
Lagoon restaurant: Restauranten ligger blant vannvillaene, med nydelig havutsikt. Her servers frokost, lunsj og middag (buffet) for gjester i vannvillaene.
Ristorante Al Tramonto: En italiensk restaurant og bar, bygget på påler over vannet, vestvendt- og dermed det perfekte stedet å befinne seg mens solen går ned. Mat og drikke serveres på terrassen, hvor det er en intim og hyggelig stemning. Athiri Bar er hovedbaren på Paradise Island Resort.

Boenheter
Velg mellom bungalow på stranden eller en villa på påler over vannet. Alle boenhetene på Paradise Island har satellitt-TV, safe, kaffe- og tekoker, luftkondisjonering, minibar, bad med badekar, dusj, bidet og hårføner.

Superior Beach bungalow: Størrelse: 25.65 m2 - maks 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn.
Hotellets Beach bungalows ligger 10-15 meter fra havet, og gir den ultimate tropiske følelsen. Boenhetene har en lys og luftig atmosfære, skrivebord, sittegruppe, og åpen utendørsdusj og takvifte. Mulighet for en dobbeltseng eller to singelsenger. Utenfor er en flislagt uteplass vendt mot stranden, med stoler eller solsenger.

Water Villa (Lagoon view)
Størrelse: 77 m2 - maks 2 voksne eller 1 voksen + 2 barn.
Vannvillaene er lyse, romslige og har trapper ned til den krystallklare lagunen, perfekt for svømming og snorkling. Villaen ligger på påler over lagunen, og har en terrasse med solsenger.

Haven Villa (Ocean View)
Størrelse: 80 m2 - maks 2 voksne eller 1 voksen + 2 barn.
Haven Villas er mer avsidesliggende villaer med fantastisk utsikt mot havet- perfekt for deg som ønsker en fortryllende Maldivene-ferie. Villaen ligger på påler over vannet i det eksklusive Haven-komplekset, og har terrasse med jacuzzi. Hver villa har et separat innsjekkingsområde.

Haven Suites (Ocean view)
Størrelse: 80 m2 - maks 2 voksne eller 1 voksen + 2 barn.
Suite på påler over vannet i det eksklusive Haven-komplekset, med flott utsikt over havet. Suiten har 1 soverom, stue, privat utendørsdusj, svømmebasseng, og terrasse med solsenger, jacuzzi og trapper direkte ned til vannet. Dette er ultimat luksus, for en eksepsjonell Maldivene-ferie. Hver villa har et separat innsjekkingsområde.

Ocean Suites (Ocean view)
386 m2 - maks 6 personer (2 king size senger og 2 sofasenger).
Romslig suite med 2 soverom og stue, på påler over vannet. Suiten ligger på kanten av revet, med fantastisk utsikt mot lagunen og havet. Suiten har privat basseng, svømmebasseng, utendørsdusj, to jacuzzier, privat spiseområde som gir mulighet for en romantisk, privat middag på terrassen.

Beliggenhet
Paradise Island Resort & Spa ligger kun 20 km fra Male internasjonale lufthavn, på North Male Atoll. Når man lander på male flyplass, tar man hurtigbåt i rundt 25 minutter for å komme til hotelløyen.

 Reisen inkluderer:
- Fly tur/retur Oslo - Male
- Flyplasstransport t/r Male - hotelløyen med hurtigbåt
- Valgt romkategori og måltidsplan på Paradise Island Resort 
- Flyskatter og avgifter

OPPHOLDET PÅ PARADISE ISLAND INKLUDERER:
Velkomstdrink ved ankomst.
En flaske vann 500ml per person per dag på rommet.
Te / kaffe fasiliteter (1 sett Te/kaffe per rom per dag).
Bryllupsreise, gull- og sølvbryllup: En flaske musserende vin og en fruktkurv (ikke senere enn 6 måneder etter vielse for bryllupsreise).
En bursdagskake og en flaske vin for bursdager som feires på hotellet (dato for bursdag må være under oppholdet).


Bryllupsreise, sølv- og gullbryllup må opplyses om ved bestilling, så dette kan spesifiseres i reisedokumentene

* Reisen kan forlenges, og kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi.
* Mulighet for oppgradering av romkategori og måltidsplan.
* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i rimeligste bookingklasse på fly.

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.