Paradise Island 8 dager m. halvpensjon fra 14 850 kr

8 DAGER I SUPERIOR BEACH BUNGALOW M. HALVPENSJON FRA KR 14 850,-

Herlig ferie på en tropisk paradisøy med hvite strender, turkise laguner, nydelig mat, avslapping, vannaktiviteter og bytur til Male.

Paradise Island Resort & Spa 4*

Drømmer du om en herlig ferie på en tropisk øy på Maldivene, med kritthvite strender, turkisblått hav, svaiende kokospalmer, nydelig mat og idyllisk stemning? Ta med kjæresten eller familien på en uforglemmelig ferie til drømmepris til Paradise Island Resort & Spa! Dette er et ekte paradis på jord.

Hotellresortet ligger på en idyllisk paradisøy midt i Det indiske hav, med hvite sandstrender, turkise laguner og tropisk vegetasjon. Paradise Island er 1 km lang og 230 meter bred, og har strand rundt hele øyen. Utenfor øyen er det et utmerket marineliv, som kan utforskes med hotellets dykkesenter, som leier ut snorkle- og dykkerutstyr. Det er et godt utvalg av både landaktiviteter og vannaktiviteter. Hotellet er et utmerket valg for surfeentusiaster. De beste surfeområdene er lett å nå, og spesielle turer kan arrangeres for gjester som ønsker å surfe. I tillegg er det mulighet for andre spennende utflukter og aktiviteter. Hotellresortet har utendørsbasseng, spa, treningssenter og tennisbaner.

Bading, avslapping og god mat
På paradisøyen er det fantastisk å bare slappe av på stranden eller på en sandbank, omgitt av det klare, turkise vannet. Her kan man virkelig lade batteriene, og nyte god mat. Paradise Island har flere restauranter og barer, som tilbyr et bredt spekter av ulike matretter, og underholdning med liveband, DJ og dansegulv. Her finnes noe for enhver smak og anledning, fra enkel snacks til romantisk gourmetmiddag med stearinlys på stranden.

På Paradise Island Resort & Spa bor du i en privat bungalow på stranden. Spør oss gjerne om prisforslag på vannvilla på påler over vannet.

Romkategori: Superior Beach Bungalow med halvpensjon.

Romkapasitet: maks 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn.

PRIS PER PERSON I SUPERIOR BEACH BUNGALOW M. HALVPENSJON 8 DAGER: 
7. oktober - 10. desember: 14 850 kr
6. januar - 15. februar: 19 500 kr
21. februar - 4. april: 19 500 kr
17. april - 10. mai: 17 575 kr
11. mai - 7. juni: 15 475 kr

Reisen inkluderer:
- Fly tur-retur Oslo - Male
- Flyplasstransport t/r Male-hotelløyen med hurtigbåt
- 7 netter på Paradise Island Resort i Superior Beach Bungalow med halvpensjon
- Flyskatter og avgifter

OPPHOLDET PÅ PARADISE ISLAND INKLUDERER:

Velkomstdrink ved ankomst.
​​​​​​​En flaske vann 500ml per person per dag på rommet.
Te / kaffe fasiliteter (1 sett te & kaffe per rom per dag).
Bryllupsreise, gull- og sølvbryllup: En flaske musserende vin og en fruktkurv (ikke senere enn 6 måneder etter vielse for bryllupsreise).
En bursdagskake og en flaske vin for bursdager som feires på hotellet (dato for bursdag må være under oppholdet).

Bryllupsreise, sølv- og gullbryllup må opplyses om ved bestilling, så dette kan spesifiseres i reisedokumentene.

Tid for innsjekking: kl 14.00. Tid for utsjekking: kl 12.00.

De som ønsker å bli med på Male City Tour, kan sette fra seg bagasjen på Male flyplass fram til flyavgang, mot 5 USD per koffert. Det er fullt mulig å ikke bli med på byturen, men kun tilbringe de siste timene på hotelløyen fram til avreisen, som er på kvelden.

* Reisen kan forlenges, og kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi.
* Mulighet for oppgradering av romkategori og måltidsplan.
* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i rimeligste bookingklasse på fly.

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man motorbåt til hotelløyen. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. 
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Male
Male er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.