Oriental Rivoli Hotel & Spa 4* All Inclusive (Hotellstandard: 4 stjerner)

Oriental Rivoli Hotel & Spa 4* All Inclusive

Oriental Rivoli Hotel & Spa ligger i Naama Bay, sentrum av Sharm El Sheikh. Dette er det perfekte hotellet for deg som ønsker god standard, spa, nærhet til stranden, underholdning, restauranter og shopping. Hotellet tilbyr en fin sandstrand og orientalske rom med utsikt over bassenget. Velkommrn til 1001 Natt!

Hotellet 
Dette stemningsfulle hotellet tilbyr tre bassenger (hvorav et er oppvarmet om vinteren), to barnebasseng, i tillegg til en privat strand hvor du kan prøve snorkling og dykking i dykkernes eget paradis, Rødehavet. Oriental Rivoli er et orientalsk spahotell med boblebad, hammam og forskjellige behandlinger. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle fellesområder. Hotellets private sandstrand ligger i enden av Naama Bay promenade, og det er en gratis skyttelbuss som går fra parkeringsplassen utenfor resepsjonen. 

Rommene 
Hotellet har 140 luksuriøse rom og suiter, som alle er innredet i orientalsk stil, med fasiliteter som flatskjerm-TV, safe, skrivebord, minibar og klimaanlegg og private bad med dusjkabinett. Noen av rommene har sittegruppe å slappe av i etter en dag fylt med inntrykk. Vi tilbyr gratis oppgradering til rom med utsikt over bassenget og egen balkong. Disse dobbeltrommene er på 30m2 og har plass til to voksne og ett barn under 12 år. 

Restauranter 
Hotellet tilbyr to restauranter som serverer internasjonal og lokal mat. Det er også to barer, bassengbarer og en kafé med en shisha-salong. På utendørsterrassen kan du nyte måltidene til en fantastisk utsikt over de majestetiske fjellene. 

Beliggenhet 
Oriental Rivoli er det perfekte utgangspunktet for alle som ønsker å oppleve Sharm El Sheikh med sine internasjonale restauranter, underholdning og rimelige shoppingmuligheter. I umiddelbar nærhet av hotellet ligger strandpromenaden som leder inn til sentrum av Naama Bay. Langs strandpromenaden og i sentrum er det et stort utvalg av restauranter, kafeer, butikker, barer og nattklubber. Stranden som tilhører hotellet ligger ca. 2 km fra hotellet, som er en 20 minutters spasertur langs den koselige strandpromenaden. Det går gratis skyttelbuss mellom hotellet og stranden hele dagen.

All Inclusive - måltider og restauranter
Hoveddrestauranten Sultan Restaurant (buffé)
Frokost 07:00 - 10:00
Lunsj 13:00 - 14:30
Middag 19:00 - 21:00
 
Kaffe, te, kaker og snacks
Cascade Pool Bar 10:30 - 12:00 og 16:00 - 18:00
 
Drikke
Sultan Pool Bar 10:00 - 23:00 
Her serveres te, kaffe, brus, vann og lokalprodusert alkohol.
 
Espresso, cappucino, caffe latte,  juice, minibar, roomservice, importert alkohol samt shisha (vannpipe) og drinker inngår ikke i all inclusive. All drikke serveres i glass. Alkohol serveres i perioden 10:00 til 23:00. Drikke som serveres i perioden 23:00 til 10:00 er mot betaling.
Med forbehold om endringer. All inclusive gjelder ved innsjekking tidligst fra kl. 14:00 til utsjekkning senest kl. 12:00.

Kart