Om 1001 Natt Reiser

1001 Natt Reiser; Dubai- og Emiratene-spesialisten
Vi er den første reisearrangøren i Norden som er spesialisert på reiser til Dubai og Emiratene- en av verdens mest populære og trendy feriedestinasjoner! Dessuten tilbyr vi Nordens største utvalg av Nilencruise, med noen av Nilens beste cruisebåter, og uendelige muligheter for skreddersydde reiser i Egypt. På programmet står også drømmereiser til paradisstrender i Maldivene og opplevelsesrike reiser til Bali. Med 1001 Natt Reiser kan du besøke håndplukkede storbyer, og oppleve den bortglemte feriedestinasjonen nord-Kypros.

Vi har siden oppstart hatt mange fornøyde gjester fra hele Norden på spennende eventyrreiser. 1001 Natt Reiser er et lite firma som setter kvalitet foran kvantitet, til gode priser. Med vår lange erfaring fra reiselivsbransjen fokuserer vi på reiser med unike og mangfoldige opplevelser, som man husker for livet. Vi kan skreddersy din reise ved å kombinere storby med paradisstrender, lekre strandhotell, eksotiske ørkenhotell, cruise, og spennende utflukter. I 1001 Natts verden er alt mulig, og her finnes det noe for enhver smak.
 
Service på destinasjonene
På våre mange av våre destinasjoner finner du erfarne og dyktige reiseledere som bidrar til at hver gjest føler seg ivaretatt og spesiell. Vi føler et personlig ansvar for at nettopp din ferie skal bli vellykket, og vil gjøre alt for at de forventninger du har når du reiser, blir innfridd til fulle.

Ønsker du å reise med familien, kjæresten, venner, på bryllupsreise eller på firmatur? Vi kan skreddersy din reise etter dine ønsker og budsjett. 

 

Hva symboliserer vår logo, Aladdins lampe?
Historien om Aladdin og hans magiske lampe er hentet fra eventyrsamlingen 1001 Natt. Når Aladdin gnir på lampen, kommer det frem en mektig ånd, som kan oppfylle hans ønsker. Nå har du sjansen til å skrive ditt eget eventyr, og oppdage din egen 1001 Natt-historie over hele verden. Gni på lampen, og bli med oss på eventyr som vil gi deg positive minner for livet!

Vi ønsker deg velkommen til en ny verden med nye, spennende opplevelser i orientalsk stil; 
Velkommen til 1001 Natt Reiser. 

Neste eventyr er ditt...

1001 Natt Reiser er en Norsk reisearrangør, og medlem av Reisegarantifondet og Norsk Reiselivsforum.
Firmaets juridiske navn: 1001 Natt Reiser AS
Organisasjonnummer: 921 077394