Old Vic Sharm Resort 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Old Vic Sharm Resort 4*

Hotellet Old Vic ligger i Hadaba, like ved Mercato der det er et utvalg restauranter, butikker og kaffer. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til to ulike strender. Hotellet har to store bassenger, restauranter, gym  og spa.

Hotellet

Old Vic Sharm Resort ligger i Hadaba og har et bassengområde med to bassenger med parasoller og solsenger og et mindre barnebasseng. Gjestene har fri tilgang til en sandstrand hvor det går skyttelbuss, og for et lite tillegg har hotellets gjester tilgang til en annen nærliggende korallstrand som ligger 10- 15 minutter unna med hotellets gratis skyttelbuss. Hotellet har gym, lekeplass, skjønnhetssalong og spa med badstue og tyrkisk bad. I hotellets resepsjon er det gratis WiFi.

Restauranter
Restauranten Victoria spesialiserer seg på lokal mat og serverer frokost, lunsj og middag, med utsikt over bassenget. På restauranten Amigos serveres internasjonale retter til lunsj og middag. Hovedrestauranten serverer alle buffémåltider. Dessuten har hotellet en à la carte restaurant som er åpen to dager i uken. (Bestill bord på forhånd).

Rommene
Hotellet har 136 rom, og man kan velge mellom vanlige standardrom og standardrom med bassengutsikt. Rommene har balkong, skrivebord, kjøleskap, kaffe- og te-fasiliteter, LCD-TV med satellittkanaler, safe og hårføner.

Beliggenhet
Hotellet ligger på Hadaba i Sharm el Sheikh, ca. 6 km unna Naama Bays hovedgate med barer, restauranter og butikker. Bara 1 km fra hotellet ligger det populære shoppingområdet Il Mercato med restauranter og kaffer, og gamlebyen Old Market ligger 5 km fra hotellet.

Inkludert i all inclusive på Old Vic:
Åpen buffet på Victoria Main Restaurant:
Frokost kl. 07:00 - 10:00
Lunsj kl. 13:00 - 15:00
Middag kl. 19:00 - 21:00
Åpen hotellbar (servering i glass) fra kl. 07.00 til 23:00 for mineralvann og varm drikke. Alkohol serveres fra kl. 11:00 til 23:00.
Kontinental frokost fra 11:00 til 12:00 i hovedrestauranten på terrassen (ved forespørsel). 
Is og snacks i baren ved bassenget fra 16.30 – 18.30.
Spesielle barnemenyer og vegetarmenyer i hovedrestauranten (ved forespørsel).
En middag på restauranten Amigoo en gang i løpet av oppholdet (reserveres en dag i forveien i resepsjonen). All inclusive gjelder ikke på strendene. Med forbehold om endringer.

Kart