Oasis Court Hotel Apartments 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Oasis Court Hotel Apartments 3*

Enkelt leilighetshotell nær metro og shoppingmuligheter i Dubai. Hvis du heller vil bruke penger på opplevelser og shopping, kan hotellet Oasis Court være utmerket for deg. Et rimelig og sentralt alternativ.

Hotellet
Oasis Court Hotel apartments har vi valgt som vårt budsjetthotell i Dubai. Dette populære leilighetshotellet har 2-roms og 3-romsleiligheter av enkel standard. Et bra valg hvis man vil bo billig, nær metro og shoppingmuligheter. Hotellet har også et oppvarmet svømmebasseng, treningsrom, sauna og restaurant. WiFi i hotellets fellesområder. Ved resepsjonen ligger hovedrestauranten der frokostbuffeen servers. Hotellet serverer ikke alkohol, så det kan være lurt å kjøpe det man ønsker taxfritt på flyplassen. Rundt i Dubai finnes det mange barer og utesteder der alkohol serveres. 

Leilighetene
Velg mellom 2- eller 3-romsleiligheter med god størrelse. En stor fordel med dette hotellet er at leilighetene har balkong, i motsetning til de fleste andre byhotell i Dubai. Alle leiligheter har vaskemaskin, air condition, bad, hårføner, satellitt-TV, telefon, kjøleskap, bankboks, vannkoker, strykejern, strykebrett, tørkestativ, og enkelt kjøkken med mikrobølgeovn. Mulighet for internettilgang mot betaling. Du velger selv om du vil ha utsikt mot basseng eller veien og boligområdet. Tillegg for ekstraseng.

Strand 
Hotellet har ikke strand. Man kan ta en taxi til Jumeirah Beach Park for å tilbringe dagen der om man skulle ønske det. Taxi i Dubai er rimelig, og det koster ca. 35 AED per vei (ca. 50 kr) til stranden.


Beliggenhet
Oasis Court ligger i et rolig boligområde i Bur Dubai, nær metro og shoppingområder. Nærmeste shoppingsenter er Burjuman, som ligger en spasertur unna. Det tar kun få minutter med taxi til Deira City Centre, som er et av de populære store shoppingsentrene i området. Den berømte gull-souken ligger en 15 minutters taxitur unna hotellet.

Inkludert i prisen:
- Fly tur retur
- Hotell med frokost
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Flyskatter og avgifter

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no hvis du ikke finner avreisedatoen eller avreiseflyplassen du ønsker. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart