Novotel Deira City Centre 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Novotel Deira City Centre 4*

Bo sentralt og fint på Novotel Deira City Centre i Dubai. Hotellet har god standard og ligger rett ovenfor det berømte City Centre Deira med utallige butikker og restauranter. 

Hotellet
Novotel Deira City Centre ligger meget sentralt, og har et innbydende oppvarmt svømmebasseng, treningsrom, en restaurant som serverer middelhavsretter, to barer, samt en kafé med ferske bakevarer. Det går skyttelbusser daglig til stranden Jumeirah Beach Park. I resepsjonen er det internettilgang, og flere pc-er til gratis utlån.

Rommene
Hotellets 188 gjesterom er ca. 30m², og innredet med lyse farger, sofa og et arbeidsbord, samt bad med både dusj og badekar. Samtlige rom har røykeforbud. Mulighet for internettilkobling på rommene. Rommene er utstyrt med telefon, flatskjerm TV med internasjonale kanaler, safe, air condition, mulighet for sammenkoblede rom, hårføner, minibar mm. Rommene har ikke balkong. Gratis ekstraseng for barn.

Strand 
Det går daglig skyttelbuss fra hotellet til stranden.

Beliggenhet
Med sin utmerkede beliggenhet i den eldre delen av Dubai (Deira), er det kort vei til det meste. Metrostasjonen og City Centre Deira ligger rett over veien for hotellet, dessuten er det enkel tilgang til taxi. Kun 5 km fra hotellet ligger både Dubai Museum og The Creek (bukten) der man kan ta et cruise på kvelden i spennende omgivelser.

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no hvis du ikke finner avreisedatoen eller avreiseflyplassen du ønsker. 

Informasjon


Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart