Mövenpick Resort Aswan 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Mövenpick Resort Aswan 5*

Utmerket beliggenhet i vakre omgivelser, på en av Nilens frodige øyer i Aswan. Fine rom med balkong.

Hotellet
Hotellet har et lekkert basseng som er oppvarmet om vinteren, og er omgitt av tropiske hager og rikt fulgeliv. Ikke langt fra Mövenpick ligger to nubiske landsbyer, og på øyen finnes det arkeologiske utgravninger og et lite museum.
 
Rommene
Alle hotellets 230 gjesterom er elegante og har vakker utsikt. Det er balkong, separat bad, aircondition, satellitt-TV, bankboks og minibar på alle rom. Internett mot tillegg.
 
Restauranter
Hotellet har en restaurant ved bassenget, og en fin bufférestaurant som også har utendørs servering. Panorama Bar ligger i 14. etasje og har nydelig utsikt over Aswan og Nilen. 
 
Beliggenhet
Hotellet har en flott beliggenhet på Elephantine-øyen i Aswan. Øyen ligger midt i det fredede naturområdet som utgjør denne delen av Nilen. Fra den ene enden av Elephantine til den andre kan man gå på rundt en halv time. Det går en ferge døgnet rundt fra hotellet over til Aswans promenade langs Nilen. Herfra er det ikke langt til restauranter og butikker.
Fra hotellet er det rundt 20 minutter til Aswan flyplass.
 
Barn
Maks et barn under 12 år kan dele rom med to voksne. Ekstraseng mot tillegg.  

Hotellet selges hovedsakelig som del av en pakke, men kan også bookes separat. Dersom du ønsker en skeddersydd reise, kan du sende en e-post med dine ønsker til post@1001nattreiser.no

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. 
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.


Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke. Når man ikke er på hotellet, er det vanlig å gå mer anstendig kledd, og da får man også mer respekt. På noen av utfluktene må man dekke til skuldre og knær, og det anbefales å ha gode sko.

Kart