Mövenpick Jumeirah Beach Hotel 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Mövenpick Jumeirah Beach Hotel 5*


Moderne, nytt 5* luksushotell med utmerket beliggenhet- kun et steinkast fra stranden, Jumeirah Beach. Hotellet ligger rett på den berømte promenaden The Walk, med butikker, stemningsfulle restauranter, kafeer og barer. Nydelig frokostbuffet!

Hotellet
Utmerket luksushotell med super beliggenhet- rett på The Walk, ved stranden. Dette elegante 5-stjernershotellet i Jumeirah Beach Residence har utendørs svømmebasseng, et godt utvalg av spisesteder, treningsstudio, spa og gratis Wi-Fi på hele hotellet.
 
Rommene
Hotellet tilbyr 294 elegante rom og suiter. Alle rommene har gratis WiFi og balkong, og er innredet i moderne stil. Bad et har separat badekar og dusj. Mulighet for oppgradering til rom med delvis eller direkte havutsikt.  

Restauranter
Hotellet har fem spisesteder og lekre barer. Soul Restaurant & Lounge tilbyr lekre retter i brasseristil, og restauranten Talk serverer velsmakende, eksklusiv buffet med ulike temakvelder. På hotellets sportsbar West Beach Bistro & Sports Lounge kan man få med seg sportsbegivenheter, og i Falls Lobby Lounge & Terrace kan man unne seg søte fristelser. Hotellet har også en bassengbar.
 
Beliggenhet
Mövenpick Jumeirah Beach ligger ved stranden Jumeirah Beach, på The Walk i gangavstand fra flere shopping- og underholdningstilbud, samt The Beach Mall og trikkestasjonen. Dubai Marina ligger 10 minutters gange unna. Mall of the Emirates og Ibn Battuta Mall ligger en 10-minutters kjøretur unna. 
 
Dette er det mest moderne og eksklusive området i Dubai, så her pågår kontinuerlig utbygging, men dette har ikke vært noe hinder for positive tilbakemeldinger fra våre kunder.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering av romkategori.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart