Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate 5*

Familievennlig luksushotell med takbasseng, og noen av de beste restaurantene og barene i Dubai. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til en privat strandklubb på The Palm Jumeirah, hvor hotellets gjester har gratis inngang.

Hotellet
Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate er et eksklusivt hotell med et basseng på taket og stilfulle, moderne rom. Hotellets gjester får gratis tilgang og transport til en privat strandklubb på The Palm Jumeirah. Av fasiliteter finnes et døgnåpent treningsstudio med frivekter og utstyr for kondisjonstrening, og et spa med avslappende massasjer og ansiktsbehandlinger. Kjøpesenteret Ibn Battuta Mall ligger ved siden av hotellet, og det er gangavstand til metro så det er lett å utforske Dubai. På hotellets åtte restauranter, barer og lounger kan man nyte orientalsk stemning og nydelige delikatesser fra Kina, India, Arabia og Middelhavsområdet.

Rommene
Hotellet har 396 rom og suiter med gratis WiFi. Standardrommene er 35m2, og har moderne, marokkansk-inspirert innredning. Alle rommene har flatskjerm-TV, minibar, safe, skrivebord, kaffe- og te-fasiliteter, strykejern og strykebrett, samt eget bad med badekar og dusjkabinett med regndusj. Maks 2 voksne + et barn eller 3 voksne per rom. 

Restauranter
Hotellet har åtte stemningsfulle restauranter og barer med spennende smaksopplevelser fra hele verden. På restauranten Al Bahou oppleves magien av 1001 Natt, og følelsen av å være i et ekte marokkansk palass. Moroc Lounge & Bar er en marokkanskinspirert lounge og terrasse med drinker, shisha, lette måltider og snacks, og en fortryllende utsikt mot det ikoniske hotellet. Sicilia serverer utsøkte italienske klassikere, og Choor Bazaar er en prisbelønt, eksklusiv, indisk restaurant. På Mistral all day dining serveres arabiskinspirerte frokost- og lunsj-buffeer, og på Shanghai Chic kan tradisjonell asiatisk mat nytes i en elegant og moderne setting. 

Beliggenhet
Mövenpick Ibn Battuta Gate ligger like ved kjøpesenteret Ibn Battuta Mall, og Mall of the Emirates er 15 minutters kjøring fra hotellet. Dubai internasjonale lufthavn ligger en 35-minutters kjøretur unna. Dubai Mall og Burj Khalifa ligger 25 minutter unna, og Ibn Battuta Public beaches i Jumeirah Beach Residence på Dubai Marina ligger rundt 15 minutter unna. Den private strandklubben på The Palm Jumeirah tar rundt 20 minutter å nå, med hotellets gratis skyttelbuss som går hver time fra lobbyen. Gratis skyttelbuss går fredager og lørdager til Dubai Mall og Mall of the Emirates.

Kart