Merit Park Hotel 5* (m. ultra all inclusive) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Merit Park Hotel 5* (m. ultra all inclusive)

På dette store og eksklusive hotellet nyter man den perfekte ferien, med et godt utvalg av servicetilbud og god mat. Hotellet ligger rett ved havet, og 6 km unna Kyrenia sentrum.

Hotellet
Merit Park Hotel er inspirert av Kyrenia Castle, og ligger på et 50 000 kvadratmeter stort område. Dette femstjernershotellet har alle ønskelige fasiliteter for en topp ferie. Hotellgjestene kan blant annet benytte tennisbane, spillrom, gratis WiFi, spaavdeling med tyrkisk bad, sauna, gym, fire barer, tre restauranter og kasino. Hotellet har i tillegg et utendørsbasseng, innendørsbasseng, boblebad, barnebasseng, lekeplass og barneklubb.

Rommene
Merit Park Hotel har 286 rom, inkludert to handikapprom, som alle har safeboks, minibar, WiFi, TV, telefon, og elegante bad med badekar og hårføner.

Restauranter
Kybele Restaurant er hotellets største restaurant, og her serveres frokost, lunsj og middag med en rik buffémeny og 400 sitteplasser. Fora Fish Restaurant byr på middelhavsretter og sesongens ferske sjømat, med servering rett ved Middelhavet. Merit Parks nye utsøkte restaurant "Park'ta Et" har en nostalgisk western atmosfære, fristende kjøttretter og en stor terrasse med havutsikt. På Beach Bar kan man nyte solnedganger og gode drinker. I tillegg har hotellet en lobbybar, pool- og strandbar (åpen om sommeren), konditori, og en á la carte restaurant med utsøkt servering. 

Beliggenhet
Hotellet ligger 6 km fra Kyrenia sentrum, 42 km fra Ercan internasjonale flyplass 
og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass.

Kart