Mercure Luxor Karnak 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Mercure Luxor Karnak 4*

Mercure Luxor Karnak tilbyr alt man trenger for noen herlige dager i en helt spesiell atmosfære. Hotellet har svømmebasseng, velværesenter, gym, sauna, tennis-og squashbaner og barneklubb. Flere av hotellets serveringssteder har vakker utsikt mot fredfulle Nilen. 

Hotellet
Koselig hotell ved Nilens elvebredd i Luxor. Mercure Luxor Karnak har et stort basseng med vakker utsikt over Nilen, samt et barnebasseng med sklie. Hotellet har åtte restauranter og barer, et treningssenter, velværesenter, tennisbane, squashbaner, og barneklubb. Det er gratis WiFi i hotellets fellesområder.

Rommene
Hotellet tilbyr 325 rom og 22 suiter, alle med hageutsikt. Standard rommene er 28 m2, og har privat terrasse eller balkong med utsikt over hagen. Rommene er utstyrt med air-condition, skrivebord, satellitt TV, minibar, safe, kaffe- og te-fasiliteter. Badene har badekar og hårføner.

Restauranter
Blant hotellets åtte serveringssteder er restauranten O NILE, som ligger vakkert til ved Nilen og er omgitt av hotellets frodige hager. Her serveres á la carte retter til lunsj og middag. Opet Restaurant er designet som et faraonisk tempel, og tilbyr buffet med egyptiske- internasjonale retter i en unik atmosfære. Karnak Restaurant ligger ved bassenget og har vakker utsikt over Nilen, og serverer grillede retter og lette måltider. På Sundowner Bar kan man slappe av med nydelige drinker i en helt unik atmosfære med en fredfull utsikt man sent vil glemme. Carter Bar byr på live underholdning og serverer drinker, kaffe og te. I lobbykafeen serveres drikke og smørbrød.

Beliggenhet
Mercure Luxor Karnak hotel ligger på Nilens østbredde i Luxor, rundt 12 km fra Luxor flyplass.

Kart