Melton Beach Resort 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Melton Beach Resort 4*

Idyllisk hotell rett på stranden, med panoramautsikt over Rødehavet og øyen Tiran. Melton Beach Resort tilbyr fem bassenger, privat strand med strandbar, et livfullt korallrev og utmerkede dykkemuligheter. 

Hotellet
Melton Beach ligger vakkert til, rett ved havet, omgitt av velstelte og frodige hager, med sinaifjellene i bakgrunnen. Hotellet har en egen privat strand, fem bassenger, helseklubb, badstue, damprom og massasjebehandlinger. Ønsker man mer aktivitet kan man delta i strandvolleyballkonkurranser eller besøke det internasjonale dykkesenteret på Melton Beach og utforske nærliggende korallrev. Dette er et utmerket familiehotell og de minste kan nyte ferien i barnebassenget med vannsklier, eller på miniklubben hvor det er underholdning hele dagen. Fra hotellet går det skyttelbuss til Naama Bay og gamlebyen i Sharm El Sheikh. 

Rommene
Hotellet har 197 rom, med utsikt over hager, svømmebasseng eller havet. Alle hotellets romslige og velutstyrte rom har egen balkong, minibar, aircondition, satellitt-TV, te- og kaffe-fasiliteter, samt bad med badekar og dusj.

Restauranter
I hotellets hovedrestaurant serveres internasjonal og orientalsk buffet til frokost, lunsj og middag. Pergola Bar and Restaurant serverer drikke og retter fra en á la carte meny. Oriental corner har kveldsåpent, og her er det orientalsk underholdning, musikk og en variert drikkemeny og á la carte. Lobbybaren er døgnåpen og serverer varm og kald drikke, samt et utvalg av drinker. Melton Beach Resort har også en bassengbar og en strandbar. 

Beliggenhet
Melton Beach Resort ligger i Ras Nasrani, et område som er svært populært for dykking og vannsport. Hotellet ligger rundt 5 minutters kjøring fra underholdningssenteret Soho Square hvor det er et stort utvalg restauranter, kafeer, barer og underholdning for liten og stor. Til Naama Bay (sentrum av Sharm) har det 15 minutter og til Old Market (gamlebyen tar det 25 minutter å kjøre. Det går skyttelbuss fra hotellet
.

Kart