Media Rotana 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Media Rotana 5*

Elegant hotell med fullt utstyrt gym, spa, restauranter, basseng, barneklubb og skyttelbuss til kjøpesentre og strand. Hotellet tilbyr moderne rom med gratis WiFi.

Hotellet
Dette eksklusive hotellet ligger i nærheten av Dubai Media City og Dubai Internet City, og har fem restauranter og barer, utendørsbasseng, og kostnadsfri busstransport til Mall of the Emirates, Beach JBR og Outlet Village kjøpesenter. Treningssenteret på Media Rotana tilbyr utstyr for både kondisjons- og styrketrening, samt treningstimer, og man kan unne seg velgjørende spabehandlinger og ta badstue. De aller minste kan kose seg i barneklubben. Det er gratis Wi-Fi både på rommene og i fellesområdene, og en matbutikk rett ovenfor hotellet. 


Rommene
Classic room er hotellets standard rom, som er 33-40 m2, med elegant design, og enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Rommene har utsikt over byen, og det finnes rom for røykere eller ikke-røykere. Alle de elegante rommene har skrivebord, LCD-TV, kostnadsfri kaffe og te, minibar, gratis WiFi, og et romslig bad med hårføner og badekåpe. Hotellet- og enkelte rom er tilpasset rullestolbrukere.

Restauranter
Hotellet har fem restauranter og barer. Restauranten Prego's tilbyr en koselig atmosfære med italiensk mat og åpent kjøkken. Channels er en stilig restaurant med åpent kjøkken og internasjonale buffeer til frokost, lunsj og middag. Nelsons er en engelsk pub, hvor det severes snacks og enkle retter, mens i hotellets lobby lounge serveres te, kaffe, og retter fra en á la carte meny. The Terrace er hotellets utendørs lounge, med avslappet atmosfære, shisha, musikk, drinker, og småretter. Hotellet tilbyr 24 timers in room dining.

Beliggenhet
Media Rotana Dubai ligger i Barsha Heights, ca. 30 minutter fra Dubai internasjonale lufthavn. Dubai Internet City T-banestasjon er kun 10 minutter unna til fots.

Kart